Tervetuloa blogiin!

Lämpimästi tervetuloa noidan päiväkirjoihin! 

Olen itsenäinen ja moderni 35-vuotias kaupunkilaisnoita, joka on tutkinut pitkään erilaisia (lähinnä länsimaisia) perinteitä. En itse harjoita mitään tiettyä suuntausta tai kuulu mihinkään ryhmään. Blogissa kirjoittamani olen koonnut useista lähteistä ja omalla intuitiolla sekä kokemuksella. Moderni kaupunkilaisnoita kuvaa minua siinä mielessä hyvin, että lähestymistapani aiheisiin ei ole aina perinteisen luonnon noituuden mukaista, vaan maailmankatsomuksessani (ja kirjoituksissani) on monia erilaisia vaikutteita. Luonto on tottakai noidalle tärkeä, mutta useat loitsut ja muut voi toteuttaa myös ihan kotikerrostalostaan käsin. 

Kirjoitan paljon myös erilaista perusperiaatteista ja korrespondensseista, mutta Blogin ideana on tuoda ripaus magiaa jokaiseen päivään ja kirjoitan myös siihen liittyen paljon. Toivon, että blogista lukija saa inspiraatiota omiin loitsuihin ja rituaaleihin sekä saa tietoa, jota voi itse soveltaa parhaaksi näkemällään tavalla. 
Olet sitten edistynyt noita tai vasta baby witch, olet tervetullut kysymään kommentoimaan ja keskustelemaan. Ei ole tyhmiä kysymyksiä. Kaikki kommentit, kysymykset, keskustelu ja viestit ovat enemmän kuin tervetulleita ja vastailen niihin mielelläni!

Varsinkin suomeksi kirjoitettuna löytyy aika vähän jäsenneltyä tietoa ylipäänsä mistään magiaan liittyvästä. Olen pitkään opiskellut aihetta ja minusta alkoi tuntua, että haluan jakaa oppimani lukijoiden kanssa, omalla äidinkielelläni. Tiedän, että varsinkin suomenkielellä on aika hankalaa löytää ketään kokeneempaa noitaa antamaan neuvoja ja haluan osaltani blogini avulla auttaa tässä.

Yritän blogissani kirjoittaa auki ja jäsennellä selkeästi eri aihe-alueita. Monista aiheista voisi kirjoittaa vaikka kuinka, mutta pyrin kirjoittamaan sopivan napakoita tekstejä, jotka eivät lähde liikaa rönsyilemään. Olen aina myös valmis kertomaan ja opastamaan aiheesta lisää, joten mikäli olet jostakin aiheesta enemmän kiinnostunut, kommentoi tai laita ihmeessä viestiä!

Varmastikaan kaikki asiat eivät ole kaikkia varten, hyppää silloin johonkin kohtaan, mikä sinua kiinnostaa.  

Aina kannattaa tutkia lisää ja suosittelen noidalle myös esimerkiksi Kundaliini Reikiin perehtymistä (itse olen käynyt Kundaliini-Reiki master tason ja saatan blogissa sivuta välillä aihetta). Myös kaikenlainen meditaatio ja jooga on hyväksi ja auttaa myös maagisessa työskentelyssä.

Ethän kopioi tekstejäni luvatta (tai ilman viittauksia) mihinkään yhteyteen, sillä ne ovat omiani. Muista tietenkin myös, että Blogini ei ole yksi ainoa totuus vaan kirjoitan omasta maailmankuvastani käsin. 
Varoituksena teksteissä on kopiointisuojauksen lisäksi myös vähän toisenlainen kopiointisuojaus ;) Mikäli haluat käyttää tekstejäni johonkin, ota minuun yhteyttä otayhteyttä- lomakkeen kautta niin katsotaan.

Voit halutessasi laittaa viestiä myös suoraan noidanpäiväkirjojen sähköpostiin noidanpaivakirjat@gmail.com mikäli haluat kysyä jotain tai haluat vaikkapa juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn loitsun tai esimerkiksi tarot-luennan.

"Sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast." - Lewis Carrol

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot