Heiluri (Pendulum)

Heiluri on helposti lähetyttävä väline, jonka saa nopeasti toimimaan. Heilureita myydään valmiinakin, mutta voit myös itse tehdä sellaisen helposti. Heilurin materiaali valitaan käyttötavan mukaan. Esimerkiksi vesipaikkoja tai ley-linjoja etsiessä käytetään usein oksaa tai metallista heiluria. Ennustettaessa toimii hyvin vaikka sormus tai muu henkilökohtainen esine ja energioita kartoittaessa (ja usein myös ennustaessa) käytetään kiveä. Kiveksi kannattaa valita jokin mikä sopii hyvin yhteen noidan omien energioiden kanssa. Minulla on heilurissani kuukiveä (Moonstone) sen herkkien ominaisuuksien vuoksi. Toisessa heilurissani on vihreä kissansilmä, joka toimii myös hyvin. 

Heiluriin kiinnitetään n. 18 cm pitkä naru tai ketju. Sitä pidellään joko sormien välissä tai siihen tehdään lenkki joka pujotetaan keskisormen tai nimettömän ensimmäisen ja toisen nikaman keskikohtaan saakka. Voit pitää heiluria siinä kädessä, joka sinulle tuntuu luontaiselta.

Heiluria riiputetaan noin 20 cm tulkittavan asian yläpuolella ja sen liikeratoja tulkitaan. Kun heilurin ottaa käyttöön se kannattaa puhdistaa salviasuitsukkeella. Sitten heilurin kanssa kannattaa hieman harjoitella. Pidä kätesi vakaana, ettei oman kätesi liikehdintä vahingossa liikuta heiluria. Riiputa heiluria edessäsi ja keskity ajattelemaan kaikkea hyvää ja kaunista. Mieti positiivisia asioita elämässäsi. Katso miten heiluri liikkuu. Tämä liike edustaa positiivisia tuloksia. Minulla heiluri pöyrii sitä nopeammin ja isommalla kierteellä myötäpäivään, mitä positiivisempi tulos on. Heilurisi voi myös liikkua ovaalimaisesti tai keinua edestakaisin jne.

Pysäytä heiluri ja hengähdä syvään. Ajattele tämän jälkeen kaikkea kauheaa ja negatiivista. Tämä liike edustaa negatiivisia tuloksia. Minun heilurini pyörii tuolloin vastapäivään jälleen sitä kovempaa, mitä negatiivisempi asia on. Kannattaa tämän jälkeen pyytää heiluria vielä näyttämään liikkeet, jos vastaus on en tiedä tai en halua vastata.

Nyt heilurisi on käyttövalmis! Vesi-, energia- tai ley linjoja etsiessä heiluri alkaa usein heilua vasta energiakenttään jouduttuaan tai sitten se alkaa heilua eri tavalla. Heilurin on tarkoitus paljastaa näkymättömiä ja salattuja asioita. Sitä voi käyttää tutkiessa maata, kehoa, karttaa tai asuntoa. 

Aloittaessani heilurin käytön kysyn yleensä sopiiko, että käytän sitä. Liikettä voi tulkita simppeleillä kyllä - ei kysymyksillä. Voit myös käyttää karttaa tai kirjoittaa paperille vastausvaihtoehdot ja katsoa mihin suuntaan heiluri pyrkii. 

Huomaa, että heiluri on noidalle työväline, joka ei itse säteile energiaa sinänsä. Heiluri voi kuitenkin imeä energioita itseensä ja se on hyvä puhdistaa käytön jälkeen. (ks.esineiden puhdistus)

Kun ensimmäisen kerran tein heilurin olin aivan innoissani siitä, että se todellakin toimii ja liikkuu. Heiluri on divinaation muoto, jota todellakin kannattaa kokeilla :)


Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle