Etikan maaginen käyttö ja ominaisuudet (sisältää taian addiktiosta vapautumiseen)

Ominaisuudet


Etikka on erittäin yleisesti noitien käyttämä elementti taian teossa ja hoodoossa. Etikka happamoittaa, rapauttaa, poistaa, puhdistaa, taistelee vastaan, rankaisee ja estää. Materiaalisessa maailmassa se särkee tai karkottaa asian tai voiman. Emotionaalisesti se tuottaa katkeruutta, kärsimystä, negatiivisia assosiaatioita, ahdistusta ja konfliktin.

Kuinka etikkaa käytetään 

Noidan on helppoa lisätä etikkaa taikaan kuin taikaan silloin, jos halutaan aiheuttaa konflikti, menetys tai hävitystä. Etikkaa voi käyttää pahoista tavoista eroon pääsemisessä tai rohkaisemaan pois huonosta käytöksestä. Sitä käytetään usein suojaavissa noitapurkeissa ja kirouksissa. Sillä myös rikotaan suhteita tai tuodaan niihin happamuutta.

Varoitukset

Samoin kuin kaikkia vastaavia ominaisuuksia sisältävissä aineissa, pidä huoli, että intentiosi ja vaatimuksesi on hyvin selkeä ja tarkka. Ja pidä huoli, ettet happamoita tilannetta, joka vaikuttaa suoraan sinuun. Kun otat huomioon nämä seikat etikka on varsin stabiilia ja turvallista käyttää. Tottakai on selvää, että jokaisen noidan on punnittava itse tarkasti, ennen negatiivisiin vaikutuksiin tähtäävää magiaa. 

Taika addiktiosta vapautumiseen etikan avulla

Kirjoita paperille addiktin nimi ja sen toiselle puolelle hänen addiktionsa. Laita paperi purkkiin ja kaada päälle 1/2 etikkaa ja 1/2 suolaa. Jäädytä purkki pakasteessa. Tämä saa addiktin kyllästymään addiktioonsa.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat

Labyrintin merkitykset unessa