Solmumagia

Julkaisen blogissani myös ihan oikeita loitsuja, joita olen vuosien varrella kerännyt. Tässä niistä yksi, jota voi käyttää moneen asiaan.

Solmumagia on vanhaa, mutta myös kohtuullisen helposti lähestyttävää. Tässä vanha loitsu (olde chant), joka on myös mukavasti runomuotoinen, mikä helpottaa sen muistamista. En ole koskaan kääntänyt loitsua suomeksi, koska paljon käytetyt loitsut toimivat paremmin kuin uudet ja varsinkin tässä yhteydessä alkuperäiskielellä loitsiminen mielestäni kannattaa.

"By knot of one, my spell's begun, 
By knot of two, it cometh true.
By knot of three, so mote it be!
By knot of four, this pow'e I store.
By knot of five, this spell's alive.
By knot of six, this spell I fix.
By knot of seven, events I'll leaven.
By knot of eight, it will be faith!
By knot of nine, what's done, is mine!"

Noita voi käyttää loitsuun mitä tahansa narua, mutta hamppu tai silkki on parasta. Pidellen narua molemmilla käsillä toista ensimmäinen rivi yhdeksän kertaa. Yhdeksännellä kerralla toivo toiveesi ja sido solmu kaikilla mielen voimillasi. Toista sama jokaisella rivillä. Hyvän maagisen flown saavuttamiseen heiluta itseäsi eteen ja taaksepäin loitsiessasi. Tämä tulee aika useasti aivan luonnostaan. 

Puntaroi aina ennen loitsimista, mitä tahdot ja pidä huoli, että sinulla on tarkka intentio mielessäsi. Niin kuin muussakin magiassa myös solmumagiassa on syytä miettiä seurauksia. Mikäli noudatat kolminkertaisuuden lakia, muista ottaa se huomioon, ja vaikka et noudattaisikaan, on asioilla aina seuraukset. Asioita on usein syytä puntaroida myös vapaan tahdon lain kannalta. Ennen taiantekoa, on usein hyvä idea myös pyytää neuvoa esimerkiksi tarot-korteilta tai heilurilta. Voit kysyä esimerkiksi, onko oikea aika taiantekoon ja onko valitsemasi keino sopiva tapa saavuttaa haluttu asia. Näitä voit kysyä ennen taiantekoa myös mahdollisilta henkioppailta.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös 

Kommentit

  1. Kiitos tästä! Kerrankin blogi, jota kiinnostaa seurata!

    VastaaPoista
  2. Hei! Tosi kiva kuulla että tykkäät :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan