Rahaloitsu

Tarvikkeet:
-Vihreä kynttilä
-Valkoinen kynttilä
-Kasviöljyä
-Kuivattuja ja morttelissa hienonnettuja yrttejä, jotka houkuttavat rahaa, kuten oreganoa, basilikaa ja minttua. Muista hienontaa yrtit myötäpäiväisellä liikkeellä (koska haluat lisätä elämääsi jotain, tässä tapauksessa rahaa). Voit käyttää myös jauhe rahamagiaan- seosta.

Aika:
Aloita kasvavan kuun aikaan, joka päivä samaan kellonaikaan.

Tässä taiassa valkoinen kynttilä edustaa sinua ja vihreä kynttilä edustaa rahaa. Ensimmäisenä päivänä pyörittele kynttilöihin öljyä ja pyöritä niitä sen jälkeen yrttiseoksessa niin, että kuivattuja yrttejä tarttuu öljypintaan. 

Aseta kynttilät alttarillesi tai pöydälle 23 sentin päähän toisistaan. Sytytä kynttilät samalla asettaen intention, että raha saapuu luoksesi. Sano tämän jälkeen "Money money come to me in abundance in three times three, harming none along the way, this I accept, so mote it be, bring me money three times three."

Edit: Suomeksi voit lausua "Raha, virtaa luokseni runsaana. Raha virtaa luokseni kolminkertaisena. Raha virtaa luokseni ketään vahingoittamatta. Näin kuin sanon, niin olkoon. Raha luokseni tulkoon."
 
Toista rituaali yhdeksän päivän ajan ja siirrä joka päivä kynttilöitä hieman lähemmäs toisiaan. Kun kynttilät koskettavat toisiaan taika on valmis. Anna kynttilöiden palaa loppuun viimeisenä päivänä. 

Muista kiinnittää huomiota siihen, että visualisoit rahan todella tulevan luoksesi loitsiessasi ja kynttilöitä sytyttäessäsi.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Tulen kyllä varmasti käyttämään ps. Voiko loitsun sanat sanoa suomeksi ja voisitko kääntä ne vaikka viestillä.🤗 en nimittäin ole kamalan hyvä englannissa.♡☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin erittäin hyvä taika, jota kannattaa kokeilla. Tärkeimpiä ovat taian elementit (kynttilät, oikea ajankohta..) ja itse loitsun, intention, voi tosiaan aivan yhtä hyvin sanoa suomeksi. Voit myös sanoa tämän omin sanoin, kunhan asetat intention. Tai voit sanoa "Raha, virtaa luokseni runsaana. Raha virtaa luokseni aina kolminkertaisena. Raha virtaa luokseni ketään vahingoittamatta. Näin kuin sanon, niin olkoon. Raha luokseni tulkoon."

      ps. Rahamagiassa tuo ketään vahingoittamatta on siinä mielessä hyvä, ettei vahingossa taika toteutu esimerkiksi läheisen kuollessa perintöä saadessa.

      Poista
    2. Kiitos paljon🤗💟💟

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan