Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

On hyvä muistaa, että suurin osa (lievistä) kirouksista on lähtöisin omasta negatiivisesta puheesta itseä kohtaan tai toisen ihmisen joskus tahattomastikin lähettämästä negatiivisesta energiasta. Jos epäilet, että sinulle on langetettu kirous, voit helposti poistaa sen kananmunan avulla. Kananmunan avulla tehtävä puhdistus on hyvin vanhaa ja toimivaa magiaa. 

Pitele tuoretta kananmunaa käsissäsi. Keskity kaikkeen negatiiviseen tai huono onniseen, mitä sinulle on viime aikoina tapahtunut. Anna munan imeä negatiivinen energia. Voit myös halutessasi kuljettaa munaa ylhäältä alaspäin kehosi ympärillä. Noita voi myös puhdistaa toisen henkilön kirouksen munan avulla.

Riko puhdistuksen jälkeen muna vesilasiin. Jos vesi ja muna on kirkasta ja kuplat nousevat ylöspäin, puhdistus onnistui. Jos vesi on sameaa, toista puhdistus, kaikki negatiivinen energia ei vielä kunnolla puhdistunut. Mutta jos munassa on verta, kirouksen poistaminen ei onnistunut. Raskas negatiivinen energia roikkuu edelleen ylläsi ja voi aiheuttaa sairastumisen. 

Kaiva lopuksi kuoppa ja hautaa muna ja munankuoret maahan, jossa negatiivinen energia neutraloituu.

Tähän liittyen, olen aikaisemmin kirjoittanut

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan