Pakastaminen

Pakastaminen on erittäin käyttökelpoinen noitakeino. Sitä voi käyttää sitomiseen, rauhoittamiseen ja hidastamiseen. Tässä postauksessa muutamia taikoja, joissa käytetään pakastamista. Olen kirjoittanut aiemmin pakastamisesta sitomismagiassa, postauksen pääset lukemaan täältä.

1. Hidasta epämieluista tapahtumaa

Saadaksesi tilanteen rauhoittumaan, kirjoita se yksityiskohtaisesti ylös paperille. Laita paperi purkkiin ja täytä vedellä. Pakasta purkki. Tämä ei lopeta tilannetta, mutta hidastaa tapahtumia ja antaa sinulle reagoimis- ja miettimisaikaa.

2. Rauhoita tappelu

Rauhoittaaksesi kahden ihmisen tappelun kirjoita heidän nimensä kolme kertaa paperille, toinen nimi toiselle ja toinen toiselle puolelle. Paperin reunojen tulee olla revityt. Sekoita lusikallinen sokeria veteen. Ravista ja jäädytä. Vie roskiin kun tappelu on päättynyt.

3. Hidasta rakkautta

Hidasta rakastajaa joka liikkuu turhan nopeasti käärimällä jotain hänelle kuuluvaa alushousuihisi ja jäädytä yön yli. Poista pakkasesta aamuisin. Tämä hidastaa rakastajaa ilman, että pysäyttää häntä kokonaan. Toimii liian nopeisiin suorituksiin, mutta auttanee myös häntäheikkeihin.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Tosirakkauden noitapussukka