Manifestointi eli tietoinen luominen

Onnistunut manifestointi perustuu hyvin pitkälti vetovoimanlakiin ja kiitollisuuteen. Lue lisää vetovoimanlaista täältä.  Ihminen heijastaa omaa energiaansa ympäristöönsä ja saa useimmiten takaisin itselleen samankaltaista energiaa kuin heijastaa ulospäin. Esimerkiksi, jos olet tyly muita ihmisiä kohtaan, todennäköisesti myös sinulle ollaan tylyjä. Ystävällisyyteen taas vastataan usein ystävällisyydellä. Tämä toimii samoin myös laajemmassa mittakaavassa. Tiedosta millaisia energioita sinä lähetät ulospäin. 

Ihminen vetää puoleensa sitä mitä on, ei siis sitä mitä haluaa. Tiedostamalla omat ajatukset ja tunteet (joista seuraa toimintaa ja valintoja), voi vaikuttaa siihen, mitä vetää puoleensa. 

Tässä yksi tapa, jota harjoittelemalla, voit hyvinkin onnistua saamaan elämääsi juuri niitä asioita, joita haluat. Manifestointi helpottuu ajan myötä, kun harjoittelet sitä.

Päätä, mitä haluat. On hyvin tärkeää, että oikeasti uskot todella siihen, että voit saada sen. Usko, että ansaitset sen ja että se on mahdollista. 

Ota hetki joka päivä, jolloin suljet silmäsi ja visualisoit, kuinka sinulla jo on se, mitä haluat. Tunne tunteet, joita tunnet, kun sinulla jo on se, mitä haluat. Ihan niinkuin olisit jo saanut haluamasi.  Tunteilla on voimakas luomisvoima ja mitä aidompana pystyt kokemaan tunteet, joita tuntisit, jos sinulla jo olisi haluamasi, sitä paremmin manifestointi onnistuu. 

Keskity lopuksi myös siihen, mitä sinulla jo on ja ole siitä kiitollinen ja nauti siitä. Kiitollisuus ja sen huomaaminen, mitä sinulla jo on, on hyvin tärkeää. Voit kiittää mielessäsi tai ääneen universumia kaikista hyvistä asioista elämässäsi. Tunne kiitollisuuden tunne itsessäsi. Jatka sitten päivääsi normaalisti ja vapauta intentiosi universumiin ja luota siihen, että universumi huolehtii siitä, kuinka saat haluamasi.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen postaus! Kiinnostaisi tietää, oletko kokeillut tätä itse ja saanut sillä muutoksia aikaan elämässäsi? Itse olen lähinnä tehnyt sellaisia harjotteita, joilla oppii huomaamaan enemmän (positiivisia) asioita ympäristöstään ja siten kasvattamaan niiden merkitystä elämässään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi ❤️ Olen kokenut, että vetovoiman laki todella toimii ja olen saanut positiivisia muutoksia aikaan tiedostamalla paremmin niitä energioita, mitä lähetän ulospäin ja saanut itselleni paljon hyvää elämääni. Sellaistakin hyvää mitä en olisi vielä muutama vuosi sitten uskonutkaan. Kaiken aikaa ei kuitenkaan pysty eikä jaksakaan tarkastella omia tunteita tai tekemisiä ja joskus ihan ärsyttää, kun saa itsensä kiinni jostain negatiivisesta ajatusketjusta/tunneketjusta, joka harvemmin hyödyttää millään tavalla. Niiden tunteiden tuntemista, kuin jo olisi saanut haluamansa, yritän edelleen harjoitella, sillä siinä kohdalla ajatukset ja tunteet harhautuvat helposti, varsinkin jos on jotain totuttuja negatiivisia ajatus/tunneketjuja, joita pitäisi muuttaa parempaan muotoon. Tekemäsi harjoitteet ovat mielestäni hyvin lähellä omiani, sillä, kun huomaa positiivisia asioita ja kasvattaa niiden merkitystä, myös oma ajattelu kääntyy positiivisempaan suuntaan, mikä taas lisää positiivisia kohtaamisia ja asioita elämään.

      Poista
  2. Täytyy vielä lisätä, että tottakai negatiivisetkin tunteet ja kokemukset kuuluvat elämään, mutta ei se silti estä pyrkimystä lisätä niitä positiivisia juttuja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan