Mustat peilit magiassa

Mustaa peiliä käytetään magiassa, jotta nähtäisiin näkyjä tulevaisuudesta tai tuntemattomasta. Tällaisesta lasista ennustamisen muodosta käytetään termiä Catoxtromancy. Musta peili on usein hiottu obsidiaanista, mutta se saattaa olla myös lasia. Mustasta peilistä ei ole tarkoitus nähdä omaa heijastusta vaan se asetaan esimerkiksi pöydälle ja katsellaan siitä kulmasta. Mustaan peiliin voidaan heijastaa myös esimerkiksi kuunsäteiden tai veden heijastuksia. 

Peilin syvyyksiin katsotaan ikään kuin katsottaisiin vettä täynnä olevan kulhon pohjalle. Aluksi peili näyttää tummalta, mutta pikkuhiljaa alkaa näkyä värejä ja kuvia. Harjoittelun ja kokemuksen myötä voi nähdä erilaisia kuvia, ihan kuin katsoisi valokuvia tai elokuvaa. Myös henget voivat peilin kautta puhua, katsoa tai jopa koskettaa näkijää. Joskus näyt voivat näkyä peilin ympärillä sen ulkopuolella. 

Peilin voi ylimääräisistä energioista puhdistaa salvian, francinsencen tai koiruohon avulla.

Peilit ovat muutenkin erittäin hyödyllisiä magiassa. Olen aikasemmin kirjoittanut "tavallisista" peileistä magiassa, niistä pääset lukemaan täältä.

Lue kaikki peileihin liittyvät postaukset täältä.

Englanniksi ennustamisen muotoa, jossa "tuijotetaan" tuleen, mustaan peiliin, veteen tms. kutsutaan scrying-termillä. Jos olet kiinnostunut tällaisista ennustamisen muodoista kannattaa seurata blogia, sillä kirjoitan aiheesta lisää tulevaisuudessa. 

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot