8 tapaa suojata oma energia

1. Maadoittuminen ja uudistuminen

Visualisoi energiasi virtaavan maahan jalkojesi kautta ja palaavan takaisin kehoosi, puhdistuneena ja maadoittavana. Maasta virtaava energia puhdistaa ja uudistaa sinua. (Lue Maadoittuminen)

2. Suojaava energiakupla

Visualisoi itsesi suojaavan, valkoisesta valosta koostuvan kuplan sisälle. Kupla on joustava, mutta särkymätön ja kulkee mukanasi minne menetkin. (Lue tiedostava itsensä suojaaminen)

3. Suojaava energiaviitta

Suojaa itsesi ja energiasi ulkopuolisislta vaikuttimilta, visualisoimalla, että puet yllesi valkoisesta valosta koostuvan energiaviitan, joka suojelee sinua. Tämä asettaa kirkkaan energisen ja suojaavan intention.

4. Sanojen voima, mantrat

Toista tiettyjä affirmaatioita, sanoja tai mantroja ja keskity niihin niin kokonaisvaltaisesti kuin pystyt. Löydä mantran värähtelytaajuus. Voitko tuntea sen kehossasi?

5. Hengitys

Kun hengität sisään, kuvittele, kuinka hengität kosmista valoa joka puhdistaa ja energisoi sinua. Kun hengität ulos, hengität kaiken negatiivisen, stressin ja ei-toivotunlaisen energian.

6. Aktivoi sydän chakran energia

Keskity sydämeesi ja sydän chakran väreihin, jotka ovat vaaleanpunainen ja vihreä. Pyydä että sydämesi suojaa sinua rakkauden energialla, joka hohtaa sinusta kaikkialle ympärillesi. (Lue aiemmat tekstit Chakrat ja Meditaatio: chakrojen tasapainottaminen)

7. Auran puhdistaminen

Ihmisen Aura on jatkuvasti vuorovaikutuksessa maailman kanssa ja siitä syystä se on hyvä aina aika ajoin puhdistaa. Voit puhdistaa Auran, savun, suolakylvyn, äänen vibraation jne. avulla. Säännöllinen puhdistaminen takaa, että Aura pysyy terveenä ja suojaamassa sinua. (Lue aiemmat tekstit Aura ja kuinka nähdä se, Yleisimmät ongelmat Aurassa ja Aura Mandala Wheel - Minkä värinen on Aurasi?)

8. Rukous

Jos olet rukoilevaa tyyppiä voit rukoilla ja pyytää ohjausta ja suojausta universumilta tai korkeammilta energiaolennoilta.

Muista myös, että taianteossa voit suojata itsesi muodostamalla Kehän.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan