Käärmeiden merkitys unessa

Käärmeistä uneksiminen symboloi usein uneksijan piilossa olevia pelkoja. Ajattele unesi kontekstia, mitkä pelkosi ehkä pidättelevät sinua?  Käärmeet symboloivat myös petosta. Onko elämässäsi joku, johon et voi luottaa tai onko joku pettänyt sinut hiljattain? Käärme unessa voi kuitenkin muistuttaa myös joustavuudesta erilaisissa tilanteissa. Koska monet ihmiset pelkäävät käärmeitä, ne symboloivat usein myös manipulointia tai uhkailua. Käärme voi symboloida myös houkutusta. Koetko houkutusta tehdä jotain, mitä sinun ei pitäisi? Joissakin kulttuureissa käärmeet symboloivat viisautta. 

Vauvakäärmeet - Voit tuntea olevasi hukassa tai hämmentynyt elämässäsi. Tarvitset ehkä apua päästäksesi eteenpäin.

Tulla käärmeen puremaksi - Sinun tulisi olla enemmän hereillä siinä, mitä elämässäsi tapahtuu. "Wake up call". Herätys. Varoitus siitä, mitä on tapahtumassa valve elämässä. Saatat olla myös läpikäymässä kivuliasta transformaatiota.

Taistella käärmeen kanssa - Puolustuksesi valve elämässä pitäisi muuttua tai sinun pitää päästä yli peloistasi.

Käärmeen tappaminen - Omista peloista ylipääseminen. Valve elämässä tapahtuneesta petoksesta tai houkutuksesta yli pääseminen.

Lemmikkikäärme - Jos sinulla oikeastikin on käärme lemmikkinä takoittaa kumppanuutta, mutta jos et voisi kuvitellakaan käärmettä lemmikiksi takoittaa hankaluutta luottaa ystäviin/ystävään.

Olla käärmeen lumooja, kontrolloida käärmettä - Tarkoittaa että olet kontrollissa omien pelkojesi suhteen. Voi tarkoittaa myös, että mietit käyttäisitkö "lumovoimaasi" hyväksi tilanteessa. Jos joku toinen on käärmeen lumooja se tarkoittaa mysteeriä elämässäsi tai henkilöä jolla on suurta viisautta.

Kaksipäinen käärme - Elämässäsi voi olla konflikti kahteen vastakkaiseen suuntaan tai koet että sinua revitään kahteen eri suuntaan. Enemmän kuin kaksi päätä voi symboloida pelkojesi määrää.

Myrkkykäärme - Jokin uhkaa sinua elämässäsi tai koet itsesi uhatuksi.

Useita käärmeitä - Tunnet itsesi ylikuormittuneeksi tilanteessa ja et saa stressiä hallintaan. Voi tarkoittaa myös useita asioita tai useita ihmisiä, jotka aiheuttavat sinulle stressiä valve elämässä.

Käärme henkioppaana - Viestin tuojana tai sanansaattajana käärme voi muistuttaa meitä kohtaamaan pelkomme, siitä mikä tällä hetkellä ei toimi. Kuin käärme luo nahkansa, sinäkin voit tehdä elämässäsi tarvittavat muutokset. Käärme voi muistuttaa myös joustavuudesta erilaisissa tilanteissa tai erilaisten ihmisten kanssa. 

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan