Hunajapurkkitaian avulla rakkautta, ystävyyttä tai tilanteen muuttaminen suotuisammaksi

Sain alkukuusta viestin, jossa pyydettiin loitsua, jonka avulla saisi ihmisten pitävän viestin kirjoittajasta enemmän. Olen aikaisemminkin kirjoittanut niin sanotuista hunajapurkkitaioista, mutta tässä yksityiskohtaisempi loitsu aiheeseen liittyen. Päätin jakaa vastaukseni siis myös muiden lukijoideni kanssa.

Ihmisiä on vaikeaa yrittää väkisin saada pitämään kenestäkään ja usein niin radikaalisti toisiin ihmisiin vaikuttavien taikojen teko on aika harmaalla aluella magiassa. Hunajapurkkitaikojen avulla on kuitenkin mahdollista saada ihminen/ihmisjoukko/tilanne sinua kohtaan suotuisammaksi. 

Niin kutsutut hunajapurkkitaiat juontavat juurensa kauaksi menneeseen aikaan ja niitä pidetään edelleen toimivina. Hunajan makeuden ajatellaan generoivan "makeampaa" tilannetta loitsijalle. Hunajapurkkitaikoja käytetään usein rakkausmagiassa saamaan (entuudestaan tutut) ihmiset lähemmäksi toisiaan. Samankaltaista loitsua, voi käyttää myös muihin ihmissuhteisiin kuin rakkaussuhteisiin sekä tiettyyn tilanteeseen. Esimerkiksi muutamalla vaikka valamiehistö lakituvassa suotuisammaksi vastaajalle.

Kuinka sitten tehdä loitsu?

Hunajapurkkitaioista on useita eri variaatioita, mutta tässä yksi niistä.

Tämä loitsu kannattaa tehdä perjantaina, sillä se on Venuksen päivänä otollinen päivä hunajapurkkimagialle (lue loitsun ajoittamiseen liittyvät postaukset täältä). Suosittelen aina myös meditoitointia ennen loitsun tekemistä, jotta mieli olisi mahdollisimman kirkas.

Kirjoita paperilapun keskelle 3 kertaa henkilön nimi/ryhmän nimi/tilanne, johon haluat vaikuttaa. Käännä paperi 90 astetta ja kirjoita sitten oma nimesi 3 kertaa siten, että se risteää toisen nimen kanssa. Keskity samalla siihen, mitä haluat mahdollisimman tarkasti. Haluatko parantaa olemassa olevaa ihmissuhdetta? Haluatko saada tietyn porukan pitämään sinusta enemmän? Haluatko työhaastattelijan asennoituvan sinuun suotuisammasti? Kirjoita nimien ympärille tämä toiveesi, mielellään nostamatta kynää paperilta (voit lisätä pilkut ja pisteet lopuksi).

Taita sitten paperi kerran ja upota se sormin hunajaa täynnä olevaan purkkiin. Huomioi, että sinun täytyy koskettaa hunajaa sormin. Jätä paperilappu purkkiin ja nosta sitten kätesi pois ja lausu: "Kuten hunaja on makeaa, samoin on (ihminen/asia/ryhmä) minua kohtaan".

Nuole hunaja sormistasi ja sinetöi purkin kansi intentioasi vastaavalla kynttilällä. Aseta kynttilä purkin kannen päälle palamaan.

Punainen kynttilä - Intohimoiseen rakkauteen

Vaaleanpunainen kynttilä - Hempeään rakkauteen/ ystävyyteen

Ruskea kynttilä - Lakiasioihin

Valkoinen kynttilä - Yleisiin asioihin

Anna kynttilän palaa loppuun ja varastoi purkki varmaan talteen piiloon. Polta purkin päällä uusi kynttilä aina viikon välein samana päivänä, kunnes tilanne vastaa odotuksiasi. 

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen