Toivomustaika

Tänään kirjoitan simppelistä toivomustaiasta, jota olen käyttänyt ihan pikkutytöstä asti. Olen "keksinyt" taian alunperin itse, mutta vastaavista löytyy useita eri variaatioita ja useimmilla noidilla lienee tästä oma versionsa. Tämä on yleispätevä taika moneen asiaan.

Tee taika kasvavan kuun tai täydenkuun aikaan, jos haluat lisätä jotakin. Jos haluat poistaa jotakin tee taika vähenevän kuun aikaan.

Toivomustaika


Tarvikkeet
- Pala paperia 
- Kynä
- Hius

Sytytä kynttilä. Kirjoita paperille toiveesi lyhyesti, mutta mahdollisimman tarkasti. Haro hiuksiasi kunnes saat käteesi yhden hiuksen. Pudota kirjoittamasi päälle tippa sulaa kynttilän vahaa. Kun vaha on vielä sulaa paina hius siihen kiinni. Taita paperi puoliksi ja taas puoliksi ja laita se varmaan talteen. 

Toivomustaika rakkausmagiaan


Voit soveltaa taikaa myös rakkausmagiaan (muista kuitenkin rakkausmagian riskit!

Tarvikkeet

- Pala paperia
- Kynä
- Hius sekä sinulta että rakkausmagian kohteelta
- Punainen kynttilä

Tee taika samoin kuin edellinenkin, mutta sen sijaan että painaisit vahaan kiinni vain oman hiuksesi, solmi ensin sinun ja kohteen hiukset yhteen ja paina sitten vahaan ne molemmat.

Muita variaatioita toivomusmagiaan


Toivomusmagiaa verrataan usein manifestointiin, mutta siinä kuin manifestointi sopii jokaiselle kaduntallaajalle, toimii toivomusmagia sitä paremmin noidalla. Hyvin yleinen toivomusmagian tapa on käyttää paperin sijasta laakerinlehteä (joka assosioituu toiveisiin) ja kirjoittaa tussilla toiveensa laakerinlehdelle. Tämän jälkeen lehti poltetaan kynttilän liekillä ja tuhkat haudataan tai hävitetään muulla tapaa toiveen intention mukaan. Lue maagisten rituaalien jäänteiden hävittämisestä. 

Mikäli olet huolissasi siitä, että toiveesi toteutuu, mutta jollakin epämieluisalla tai ennakoimattomalla tavalla (kuten joskus voi käydä) on hyvä lisätä toiveeseen lause "ketään vahingoittamatta ja kaikkien korkein hyvä otettuna huomioon". Tällöin ei ole riskiä siitä, että taikasi voisi vahingoittaa jotakuta.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen