Lumoukset

Lumoukset ovat paljon laajempi kokonaisuus, kuin usein ymmärretään ja niitä voi käyttää moneen tarkoitukseen. Lumous ei välttämättä tarkoita kauneutta, jo ihan siitäkin syystä, että kauneus on subjektiivinen kokemus. 

Lumous on illuusio, jolla on tapana muuntaa muotoaan katsojan mukaan. Lumous pyrkii vakuuttamaan, jonkin asian asian olevan totta. Parhaiten lumouksia voi hyödyntää, kun lisää mukaan tarkoitukseen sopivan meikin, tuoksun ja vaatteet. Olen aikaisemmin kirjoittanut esimerkiksi näkymättömyyteen tähtäävästä lumouksesta. Näkymättömyyden onnistumisessa on lumouksen lisäksi suunnilleen yhtä tärkeää pukeutua asianmukaisesti. Ei esimerkiksi mennä juhliin pyjamanhousut jalassa jne.

Lumouksen voi tehdä monella eri tavalla ja tässä niistä yleisimpiä:

1. Värit 

Yksi erittäin simppeli tapa lumouksen luomiseen on pukeutua sopivaan väriin, siis sellaiseen, jolla on korrespondenssi tavoitteesi kanssa. Sopivien värivalintojen avulla voidaan piilottaa tai houkutella.

2. Talismaanit

Käytä talismaania, johon olet asettanut haluamasi intention. Lue kuinka tehdä omat amuletit ja talismaanit

3. Kosmetiikka ja tuoksut

Aseta intentio käyttämääsi kosmetiikkaan. Voit noitua meikit, vartalorasvan, kasvoveden tai vaikka tuoksun, jolla on sopiva korrespondenssi aikeesi kanssa 

4. Noidan kylpy

Kylve sopivien yrttien ja öljyjen kanssa. Kylvyn avulla voit myös puhdistaa aurasi ja lisätä rakkautta itseäsi kohtaan. Lumoukset tuppaavat onnistumaan paremmin, mitä parempi olo sinulla on itsesi kanssa.


5. Peilin avulla tehtävät lumoukset

Peilin avulla voi lisätä rakkautta itseään kohtaan tai pyrkiä muuttamaan ulkonäköään.


6. Keskittyminen ja noidan voima

Voit käyttää saman lumouksen luomisessa useampia näistä tavoista. Tärkeintä lumouksen onnistumisessa on, että keskityt intentioosi kunnolla. Samoin kuin muussakin taianteossa lisäät lumouksen voimaa käyttämällä useampia sopivia korrepondensseja. 

Jos pidit tästä postauksesta lue myös
Lumous: Näkymättömyys Osa 1

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan