Kuinka noita voi juhlistaa uuden vuoden vaihtumista

Uuden vuoden aatto on erinomainen aika taianteolle, samoin kuin erilaisiin divinaatio-menetelmiin. Aattoja pidetään yleisesti kaikkein otollisimpina aikoina magialle. Suomalaiseen kulttuuriin on kuulunut tinan valaminen ja siitä ennustaminen. Viime vuonna kirjoitin uudelle vuodelle sopivista Tarot-pöydistä, niistä pääset lukemaan täältä.

Uuden vuoden aatto sisältää paljon energiaa, jota vapautuu varsinkin, kun ihmiset yhtä aikaa laskevat aikaa vuoden vaihtumiseen ja huutavat hyvää uutta vuotta. Noita voi hyödyntää tuon energian taianteossa. Noita voi halutessaan valjastaa energian käyttöönsä koko omalta aikavyöhykkeeltään.

Vuoden vaihtumiseen kuuluvat usein juhlat, mutta se on myös erinomainen aika reflektoida mennyttä vuotta ja pedata uutta. Noita voi myös tehdä ensin rauhassa jonkin uuteen vuoteen sopivan rituaalin ja lähteä sitten bileisiin :)

Tänään kirjoitan ohjeet wiccoilta peräisin olevaan uuden vuoden rituaaliin, joka on mielestäni aika mukava. Wiccalaiseen tapaan rituaalissa elementit ovat vahvasti läsnä.

Wiccalainen rituaali menestyksekkääseen uuteen vuoteen

Voit tehdä taian uuden vuoden aattona tai 1.1. Muista puhdistaa energeettisesti tila, jossa teet taian. Muodosta ensin kehä. Paikalle kutsutaan myös elementit.

Tarvikkeet

Musta kynttilä
Vuorikristalli
Jalallinen (kaunis/merkityksellinen) lasi ja vettä
Valitsemasi suitsuke
Lasipurkki
Kynä ja paperia

Aloita kirjoittamalla paperille tavoitteesi, toiveesi ja uudelle vuodelle elämääsi toivomasi energiat. Anna mielesi vaeltaa vapaasti, jotta löydät toivomiasi asioita mahdollisimman intuitiivisesti. 

Tämän jälkeen on aika kunnioittaa paikalle kutsuttuja elementtejä, jotka opastavat noitaa vuoden kuluessa. 

Aloita sytyttämällä suitsuke ilman elementille ja lausu ääneen (kuten wiccalaisissa rituaaleissa opastetaan) "Ilman avulla puhdistan menneen ja valmistaudun kohti menestyksekästä uutta vuotta." Katso kuinka suitsukkeen savu kiemurtelee ja vie pois menneen. Se jättää tilalle kevyen olon ja tilaa muutokselle. Jätä suitsuke palamaan.

Jatka sytyttämällä musta kynttilä (muutos, karkottaa pahaa, edustaa voimaa ja vahvuutta). Sano ääneen "Tulen avulla sytytän tulevan ja valmistaudun kohti menestyksekästä uutta vuotta". Katso kuinka kynttilän palaessa kaikki menneen vuoden vastoinkäymiset muuntautuvat kasvuksi ja oppimiskokemuksiksi. Jätä kynttilä palamaan.

Täytä (kaunis) lasi vedellä. Pitele lasia ja sano ääneen "Veden avulla teen tulevasta elinvoimaisen ja valmistaudun kohti menestyksekästä uutta vuotta." Pitele lasia sydämesi päällä ja anna tulevaa vuotta varten olevien intentioidesi virrata veteen. Ne täyttävät jokaisen vesimolekyylin. Lopuksi juo vesi.

Nyt ota aluksi kirjoittamasi paperi ja kääri se vuorikristallin ympärille (vuorikristalli vahvistaa siihen ladatut energiat). Pidä intentioitasi ja kristallia kädessäsi ja lausu "Maan avulla manifestoin toiveeni ja valmistaudun kohti menestyksekästä uutta vuotta". Aseta paperiin kääritty kristalli purkkiin ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.

Voit lopettaa tähän ja asianmukaisesti kiittää elementtejä, pyytää niitä poistumaan ja purkaa kehän. Tai voit sitä ennen toistaa wicca rituaalin mukaisesti " Jumala ja Jumalatar/Äiti ja Isä/Annan kiitokseni siitä mitä minulla on/ Kunnioittaessani elementtejä, intentioni ovat puhtaat/Kun astun menestyksekkääseen uuteen vuoteen, korkein hyvä on otettuna huomioon/ Niin olkoon kuin lausun/ Kiitos, Kiitos, Kiitos!"

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan