Tähtien merkitys unessa

Tähtien symboliikka unessa on hyvin rikasta, joten unen tulkinnassa kannattaa lähteä liikkeelle siitä, mitä tähdet itselle tarkoittavat ja missä kontekstissa ne unessa esiintyvät. Tähdet voivat symboloida tavoitteitasi. Tuntuvatko tähdet siltä, että voit ne tavoittaa? Etsitkö mahdotonta ratkaisua tai toivotko jotakin tapahtuvan, mutta et tee mitään asian eteen? Onko elämäsi sellaista kuin toivoisit sen olevan? Tähdet voivat muistuttaa maadoittumaan ja ottamaan tarvittavat askeleet tavoitteesi saavuttamiseen. 

Tähdet voivat myös tarkoittaa, että etsit yhteyttä universumiin, ihmisiin jne. Ne voivat viitata johonkuhun, johon et yrityksistäsi huolimatta saa yhteyttä. Tähdet unessa voivat tarkoittaa myös, että sinulla on suuria suunnitelmia ja tavoitteita, joita muut eivät ymmärrä. Ne kehottavat tavoittelemaan haluamaasi siitä huolimatta. Tähdet voivat tarkoittaa myös, että olet henkisyyden tarpeessa ja tarvitset yhteyttä korkeampaan voimaan. Pyydä apua universumilta, meditoi tai rukoile. 

Monet tulkinnat tähdistä unessa ovat ikivanhoja, mutta tähdet voivat viitata myös muuhun. Esimerkikiksi netissä asioita arvioidaan tähdillä. Saako ruokalähettisi 1 vai 5 tähteä? Kun tähdet ovat piirrettyjä, ne saattavat viitata arvosteluun. Tunnetko, että muut ovat tuominneet sinut? Onko sinulla huono omatunto? Teetkö jotakin sellaista jota sinun ei pitäisi?

Lisää vihjeitä siitä, mitä juuri sinun unesi tähdistä tarkoittaa, voit etsiä kysymällä itseltäsi: Ketä unessasi oli ja mitä he edustavat? Oliko tunnelma unessasi rauhallinen tai esimerkiksi painostava? Oliko unessasi muita symboleita?

Lue kaikki unentulkintaan liittyvät postaukset täältä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot