Kaakaon ja suklaan käyttäminen magiassa (sisältää hoodoo taikoja)

Kaakao antaa suojaa ja tuo menestystä. Sen avulla voi tavoitella ja ylläpitää henkistä hyvinvointia, ystävyyttä, rakkautta ja menestystä. Noita voi käyttää kaakaota ja suklaata kaikessa positiivisessa magiassa suojaamaan ja vahvistamaan toivottua lopputulosta. Chilillä höystettyä kuumaa kaakaota voi tarjota rakastetulle, muista kuitenkin ettet lisää juomaan liikaa chiliä, sillä se voi tuottaa liiankin tulisen ja mustasukkaisen lopputuloksen.

Hoodoo:

Suoja öisiltä kauhukohtauksilta

Sekoita 1/3 kaakaota 1/3 juustokuminaa ja 1/3 suolaa. Lausu 99 kertaa "Kaiken pahan karkotan nyt takaisin helvettiin". Piirrä seoksella risti tai sitova symboli sängyn alle. Tämän pitäisi suojata ja antaa suloisia unia.

Rakastetun palaaminen luoksesi

Keitä joka yö vettä, johon olet sekoittanut kaakaota. Pudota keitokseen rakastetun hius tai paperi, jolla lukee hänen nimensä. Kaada seos etuovesi eteen. Rakastetun pitäisi palata nöyränä takaisin.

Rahamagia

Kun saat käteistä rahaa, ripottele sen päälle seosta, jossa on kaakaota, kanelia ja multaa pankin pihalta. Tämän pitäisi auttaa rahan tulemisessa luoksesi.

Lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot