Kristallien yhdistäminen

Tässä postauksessa toimivia kristallien yhdistelmiä. Harkitusti yhdistäen kristallit voivat voimistaa toistensa vaikutusta ja niitä voi käyttää yhdessä tiettyä tarkoitusta varten.

Seleniitti ja Musta turmaliini

Vahvista energeettistä suojaustasi ja puhdistavaa voimaa käyttämällä yhdessä seleniittiä ja mustaa turmaliinia. Musta turmaliini maadoittaa ja suojelee, seleniitti puhdistaa energioita ja edesauttaa henkistä yhteyttä. Yhdistelmä auttaa puhdistamaan voimakastakin negatiivista energiaa, suojaa auraa ja ylläpitää korkeaa värähtelytaajuutta. 

Lapis Lazuli ja Sodaliitti

Boostaa kommunikaatiota ja itseilmaisua yhdistämällä Lapis Lazuli, totuuden kivi ja Sodaliitti, harmonian ja tasapainon kivi. Yhdistelmä auttaa sinua ilmaisemaan itseäsi autenttisesti ja löytämään selkeyttä ajatuksissa ja sanoissa.

Citriini ja Vihreä aventuriini

Houkuttele vaurautta ja tuottoisuutta yhdistämällä citriini, vaurauden kivi ja vihreä aventuriini, onnen ja menestyksen kivi. Yhdistelmä auttaa saavuttamaan rahallisia tavoitteitasi ja houkuttelee uusia tilaisuuksia.

Ruusukvartsi ja Rhodanite

Vahvista rakkautta itseä kohtaan ja emotionaalista paranemista yhdistämällä ruusukvartsi, pyyteettömän rakkauden kivi ja rhodanite, anteeksiannon ja emotionaalisen balanssin kivi. Yhdistelmä auttaa parantumaan traumasta ja avaa sydäntä rakkaudelle ja myötätunnolle.

Ametisti ja Vuorikristalli

Vahvista henkistä kasvua ja intuitiota yhdistämällä ametisti, henkisen tietoisuuden kivi vuorikristalliin, joka on mestari parantaja. Yhdistelmä voi avata kolmannen silmän ja kruunuchakran sekä auttaa syvempään yhteyteen ja näkökykyyn. 

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Lue kaikki kiviin ja kristalleihin liittyvät postaukset täältä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot