Tarot tiistai- Tarot ja kohtalo

Tästä lähtien tiistait ovat Noidan päiväkirjat blogissa Tarot-tiistaita. Joka toinen tiistai julkaisen postauksia Tarot-kortteihin liittyen. Tarot kortit ovat itselleni rakkaat ja tärkeät ja haluankin jakaa kanssanne erilaisia vinkkejä ja asioita, joita olen vuosien varrella oppinut. Tänään kirjoitan ihan basic-infoa Tarotista ja kohtalo-käsityksestä. Kannattaa seurata blogia, jos olet Tarotista kiinnostunut, sillä lisään joka toinen tiistai siitä jotain uutta.

Tarot on mainio tapa saada universaalia ohjausta. Se voi tarjota apua ja lohtua. Valitse pakkasi intuitiolla tai valitse sellainen pakka, jonka taide erityisesti puhuttelee sinua. Tutustu pakkaasi ajan kanssa. Puhdista uusi pakka ensin (ks. esineiden puhdistaminen). Voit myös siunata pakkasi ennen käyttöä.

Perus kolmen kortin ennustuksessa nostat pöytään menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta edustavat kortit ja tulkitset ne. (ks. myös kelttiläinen risti ja neljän kortin luennat.)

Itse käytän Tarot kortteja siitä lähtökohdasta, että se antaa minulle mahdollisuuden muuttaa tulevaa mieleiseeni suuntaan. Mikäli Tarot kortit ennustavat sinulle jotakin kielteistä, sinulla on aikaa panostaa vaivaa ja energiaasi tilanteen muuttamiseksi. Tarot antaa vallan muuttaa elämää haluamaansa suuntaan. Kortit voivat kertoa keinot, joita voit tehdä, jotta et päädy tiettyyn tilanteeseen. Jos korttisi siis ennustavat tulevaisuutta, jollaista et toivo, se, mitä nyt teet ei toimi. Muuta silloin siis toimintatapaa ja lisää tai vähennä ponnistelujasi korttien kertomalla tavalla.

Käsitys kohtalosta

Kun aloittaa korttien lukemisen, on hyvä tietää, mitä niiltä haluaa. Mikäli käsitys siitä, mitä haluaa ei ole selkeä, onnistuu saamaan vain aika epämääräisiä viestejä. 

Traditionaalinen lähestymistapa ajatella kohtaloa on ns. ennustaja-tapa, jolloin kohtalo nähdään ennalta määrättynä ja näin ollen sen voi suoraan ennustaa. Ennustaminen on siis valmistautumista tulevaan. 

Toisessa ääripäässä on ajatus siitä, että henkilöllä on täydellinen kontrolli omaan tulevaisuuteenssa. Mikäli valitsee tämän lähestymistavan, voi Tarottia käyttää itse-reflektoinnin välineenä, joka auttaa ymmärtämään mennyttä ja tarjoaa neuvoja siihen, mitä tehdä tulevaisuuden suhteen.

Itse noudatan aikalailla keskelle asettuvaa lähestymistapaa. Esi-isät, menneisyytemme, tehdyt valinnat ja yhteiskunta, jossa elämme vaikuttaa meille tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Näissä rajatuissa puitteissa voimme tehdä valintoja, jotka vaikuttavat tulevaisuuteen. Tästä näkökulmasta kohtalo ei ole kiveen kirjoitettu, mutta ei myöskään jotain, mikä on täysin vallassamme. Kohtalo muuttuu koko ajan ja se muotoutuu valinnoistamme ja kokemuksistamme.

Mikäli noudatat tällaista lähestymistapaa, voit käyttää Tarottia sekä reflektoimaan että ennustamaan tiettyä mahdollista tulevaisuutta.

Ennustukset voidaan tällöin nähdä jatkuvasti muutettavissa olevina, perustuen toimintaamme sekä ulkoisiin puittesiin.

On myös mahdollista, että käyttää eri luenta kerroilla eri lähestymistapaa, kunhan tietää itse, mikä niistä on milloinkin käytössä.

Kaikki tarot-aiheiset postaukset löydät tästä linkistä

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat