Esineiden puhdistus

Puhdista tavarat aina, kun hankit jotain uutta, silloin kun intuitiosi sanoo, että se on tarpeen ja kun esineet ovat olleet kontaktissa negatiivisiin energioihin. 

Tämä koskee noidan maagisessa työssä käytettäviä esineitä, mutta myös muut tavarat voidaan tarvittaessa puhdistaa samalla tavoin.

 Puhdistusmetodit

Käytä elementtejä, vettä, tulta, maata tai ilmaa. Voit upottaa esineen veteen tai sirotella vettä sen päälle. Kuljettaa esineen liekin tai savun läpi, sirotella esineelle maata tai haudata esineen maahan joksikin aikaa.

Käytä yrttejä ja kasveja puhdistaaksesi esineen, paikan tai henkilön. Valitse yrtit mitkä vastaavat tavoitettasi ja polta (suitsukkeena).

Käytä suolaa joka poistaa kaiken negatiivisen energian.

Voit puhdistaa esineitä jättämällä sen auringon tai kuun valoon tai avata ikkunan puhdistaaksesi tilan.

Käytä tavoitettasi vastaavia kristalleja puhdistamaan (esimerkiksi seleniitti toimii) tai kanna tavoitettasi vastaavia kristalleja mukanasi. Kannattaa huomioida, että jos puhdistat itse kiviä tai kristalleja, täytyy selvittää, mitkä niistä eivät kestä vettä, jotkut kristallit taas vahingoittuvat suolasta. Joten ole varovainen, ettet vahingossa vahingoita kivi aarteitasi.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot