Noidan voimien herättäminen

Noidan voimat heräävät ja voidaan herättää monella tapaa ja tässä on esiteltynä yksi mahdollinen tapa. 
Loitsu kannattaa suorittaa täyden kuun aikaan, tavoittelethan täyttä potentiaaliasi. Luo pyhä tila. Sen ei välttämättä tarvitse olla kummempaa kuin istua ja rauhoittua kynttilän liekkiä katsellen kymmenisen minuuttia. Voit virittäytyä tunnelmaan myös sytyttämällä suitsukkeen tai juomalla piparminttu teetä (joka kirkastaa ja vahvistaa psyykkisiä kykyjä).

Luo kehä (ks. Noita ympyrän luominen). Istu kehän keskelle ja kerro intentiosi. Esimerkiksi voit sanoa "Kutsun korkeinta, todellisinta versiota itsestäni, voimaa minussa, tulemaan selkeänä ja ohjaamaan minua eteenpäin".

Puhu suoraan ja sydämestäsi. Tunne kaikkein voimakkain, todellisin muotosi. Mene siihen syvälle, näe se. Kun olet lukittautunut tunteeseen todellisesta potentiaalistasi. Voit puhua omin sanoin, esimerkiksi "Tässä kehässä, asetan toiveeni laajentaa tietoisuuteni. Auringon ja kuun voiman, universumin energian kautta kutsun omaa todellista voimaani. Valo sisälläni olen noita, se olkoon niin!" 

Toista kolme, tai niin monta kertaa kuin tuntu tarpeelliselta. Kun tunnet maksimi energian olevan, istu vielä hetki. Sulje kehä ja maadoitu hyvin jälkeen.

Tarkoituksena on saada yhteys noidan omaan todelliseen (korkeampaan) itseen, intuitioon ja tietoisuuteen.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös 

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot