Noidan energia ja intentio

Olemme kaikki osa universumin energiaa. Noituus perustuu tuon luonnollisen energian käyttöön magian välineenä. Noita muokkaa energiaa mielessään. (Ks.myös korkeavärähteinen energia). Noita hallitsee ensisijaisesti omaa energiaansa ja tiedostaa sen yhtenä monista energiakertymistä. Noita voi myös lainata tilapäisesti energiaa muista lähteistä, kuten kivien ja kristallin tai kasvien energiat. Noita voi myös käyttää korkeavärähteistä Kundaliini energiaa esimerkiksi parantamiseen ja hoitamiseen.

Noidan intentio on kaikkein tärkein asia magiassa ja taian teossa. Taian tavoitteen ja tarkoituksen tulisi olla kirkkaana mielessä. Tiedosta mitä haluat saavuttaa ja valitse vasta tämän jälkeen mukaan loitsun muut elementit ja korrespondenssit.

Hyvä noita ei käytä hyödyksi toisen ihmisen energiaa ilman suostumusta. Noidan ei tarvitse käyttää vierasta energiaa omanaan, eikä hän tarvitse jumalia tai henkiä toimiakseen. Noita ei siis tarvitse esimerkiksi rukouksia siihen, että saa käyttöenergiaa yliluonnollisilta olennoilta. Tässä on suuri ero esimerkiksi uskontoihin nähden.

Noita voi työskennellä yliluonnollisen olentojen kanssa näin halutessaan. Energiaolennot ovat tällöin mukana itsenäisinä erillisinä olentoina. Noidan ja energiaolennon yhteistyö vahvistaa rituaalin energiaa (muista tällöin lopuksi maadoittuminen, energiakertymien vuoksi se on erityisen tärkeää). 

Syyt yhteyteen jumalolentojen kanssa vaihtelevat noidasta riippuen ja liittyvät usein noidan omaan uskontoon. Noidan suhde jumalolentoihin on palvovan sijasta usein symbioottinen. Noidalla voi olla apuhenkiä tai eläinoppaita. 

Kaikki noidat eivät työskentele jumalolentojen kanssa. Eikä tarvitse. Seuraa omaa intuitiosi ja kulje omaa reittiäsi. Voit työskennellä myös esimerkiksi universumin kanssa. Anna yhteyden jumalolentoon syntyä luonnollisesti, kun tunne siitä on oikea.

Itselläni tällaista tunnetta ja yhteyttä jumalolentoon ei syntynyt pitkiin aikoihin. Vasta hiljattain koin voimakkaan yhteyden noituuden jumalatar Hekateen, josta kirjoitan tässä blogissa myöhemmin. Myös Lilith on jotenkin puhutellut minua.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot