Ullakon merkitykset unessa

UllakkoUnet talosta edustavat usein meitä itseämme (lue talon merkitykset unessa). Ullakon voidaankin nähdä edustavan korkeampaa minuuttamme tai henkistä polkuamme. 

Ullakolle meneminenJos kuljet ullakolle portaita se edustaa varovaisempaa lähestymistapaa henkisellä polulla, jos taas kuljet tikapuita se edustaa innokkuutta mennä eteenpäin. Jos putoat portailta, se edustaa takapakkia matkallasi.

Ullakolla olevat tavarat  - voivat antaa vinkkiä, ehkä itseltäsikin piilossa olevilta kyvyiltäsi, joita voit ottaa käyttöön elämässäsi tai tarvitset juuri nyt. Ne voivat olla myös muistojasi, jotka olet "siivonnut syrjään", joiden avulla saatua tietoa tarvitset kohdatessasi elämän haasteita.

Sotkuinen ullakkoVoi edustaa tunteitasi tämän hetkisestä tilanteesta. Voit tuntea ylivoimaiseksi käsitellä kaikkia "ullakolle" varastoimiasi tunteita tai ideoita. Sotkuinen ullakko voi tarkoittaa, että sinun on aika mennä elämässä eteenpäin ja irtautua vanhoista tunteista, tavaroista, ihmisistä tai tavoista, joita et enää tarvitse ja jotka pidättelevät sinua.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle