Tarot tiistai - Mitä pöydässä olevat pienen arkanan kortit kertovat

Tämän postauksen myötä jätän säännöllisen Tarot-tiistain julkaisemisen, mutta julkaisen edelleen tiistaisin Tarottiin liittyviä postauksia, silloin kun siltä tuntuu :)

Miekat

Miekkojen elementti on ilma. 
Jos pöydässä on erityisen paljon miekkoja, kyseessä on vakava elämänvaihe, johon liittyy pohtimista ja päätöksen tekoa sekä vastuuta ja vallankäyttöä. Kysyjä pyrkii aktiivisesti vaikuttamaan asioihin ja ihmisiin.

Kepit

Keppien elementti on tuli. 
Jos pöydässä on erityisen paljon keppejä, kysyjä on energinen ja suuntautunut uusiin haasteisiin. Elämässä on liikettä ja uusia mahdollisuuksia ilmenee. Aloitetut hankkeet etenevät. Kommunikointia ja seksuaalista aktiivisuutta.

Rahat

Rahojen elementti on maa.
Jos pöydässä on erityisen paljon rahoja. Kysyjä on keskittynyt talouteen, yhteisöön liittyvien asioiden hoitoon ja materiaan. Järkevä, käytännönläheinen ja toimelias kausi elämässä. Asema yhteisössä ja sosiaaliset suhteet tärkeitä.

Maljat

Maljojen elemnetti on vesi.
Jos pöydässä on erityisen paljon maljoja, kysyjän toiveet ja tarpeet ovat keskeisiä. Luova ja intuitiivinen, toisaalta myös vetäytyvä ja uneksiva kausi elämässä, jolloin tunteet ja tuntemukset ovat tärkeitä. 

Muut tarot-aiheiset tekstit löydät tästä linkistä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Rahaloitsu

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle