Henkilöiden välisen sidoksen murtamisrituaalit

Kuinka päästä eroon myrkyllisestä ihmissuhteesta

Joskus on tarpeen rikkoa sidos itsensä ja jonkun toisen ihmisen välillä syystä tai toisesta. Varsinkin jos suhde toiseen on jollakin tavalla itselle vahingollinen, hyväksikäyttävä tai ahdistava, sidoksen rikkomisesta on hyötyä. (ks. myös yleisimmät ongelmat Aurassa: Parasiittiset suhteet) Tässä kaksi kohtuullisen simppeliä rituaalia, joita noita voi käyttää, murtaaksen sidoksen itsensä ja jonkun toisen henkilön välillä.

Sidoksen murtamisrituaali kynttilämagialla


Aseta kaksi mustaa kynttilää kynttilänjalkoihin ja sido kynttilät yhteen punaisella langalla. Kaiverra toiseen kynttilään nimesi tai aseta kynttilän alle kuva itsestäsi. Kaiverra toiseen kynttilään sen henkilön nimi, josta haluat irtaantua tai aseta henkilön nimi tai kuva kynttilän alle. 

Sytytä kynttilät ja meditoi, kun tuntuu sopivalta hetkeltä, toista mantra kolme kertaa. "I release this energy and ties that bind, which connects your life to mine. I cut cords for my greater good and I set myself free as I know I should." Jälleen en ole kääntänyt kyseistä loitsua sillä vanhat, paljon käytetyt loitsut toimivat yleensä paremmin kuin uudet. Siitä huolimatta voit tehdä tästä mantrasta myös omasi kääntämällä sen suomenkielelle tai puhumalla omin sanoin aikeesi. Tämän jälkeen katkaise punainen nauha saksilla. Visualisoi, kuinka sidos välillänne murtuu. Polta punainen nauha ja kuvat. Hautaa tuhkat, kauas omalta tontilta tai vedä ne vessanpöntöstä.

Sidoksen murtamisrituaali parantavassa kylvyssä


Tämä rituaali kannattaa tehdä vähenevän kuun aikaan. Tarvitset 1 dl merisuolaa (tai kuolleen meren suolaa) 1 fluoriitti kiven ja valkosalvia tai frankincence suitsukkeen. 

Sytytä suitsuke. Aseta suola kulhoon ja visualisoi valkea valo laskeutumassa taivaasta kulhoosi. Voit myös ladata suolan parantavalla kundaliini energialla. Tee tätä, kunnes jokainen suolakide hohtaa parantavaa rakkauden ja hyväksynnän energiaa. Laske itsellesi sopivan kuuma, ihana kylpy, jonne sulatat suolan. Teet juuri parantavan lammen itseäsi varten. Mene veteen ja pidä fluoriitti rintasi keskellä. Visualisoi, kuinka valkea, puhdas valo loistaa kylvystäsi. Kylpysi hohtaa nyt rakkautta ja hyväksyntää. Fluoriitti aktivoituu. (Huom! Fluoriitti ei kestä vettä, eikä näin ollen saa olla kosketuksissa vedenpinnan kanssa) Nyt visualisoi kaikkien negatiivisten sidoksien, joita sinua kohti tulee, sulavan ja katoavan veteen. Sidokset lakkaavat olemasta.

Voit käyttää tämänkaltaista kylpyä myös negatiivisten energioiden poistamiseen itsestäsi, visualisoimalla, kuinka kaikki negatiivinen energia liukenee kylpyveteen ja poistuu viemäriin kylpyveden mukana.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan