Noituus ja veri

Veri on lähteestä riippuen feminiininen tai maskuliininen, inhimillinen tai eläimellinen aines. Veressä yhdistyvät kaikki elementit; veri kuljettaa ja sisältää happea (ilma), muodostuu plasmasta ja soluista (maa), on nestemäistä (vesi) ja pitää kehon voimissaan (tuli). Veri kuuluu usein vanhaan magiaan ja nykyisin sitä ei käytetä niin paljon, kun työskennellään esimerkiksi korkeampien energioiden kanssa. 

Maagisesti veri on kuitenkin vahva ja sitova aines, jolla on paras yhteys omistajaansa tai siihen henkilöön, kenen verta se on. Toisen henkilön verellä voitiin sitoa ja hallita haluttua henkilöä, mutta myös parantaa. Noidan omaa verta saatettiin myös uhrata haltioille ja eläimille tai saada henkiolentojen huomio.

Yleisesti ihmisverta pidetään maagisesti vahvempana kuin eläimen veri. Vahvimpina on pidetty neitsyen verta ja kuukautisverta, mutta myös vahvan miehen ja kauniin naisen verta on arvostettu. Veri sopii hyvin lemmentaikoihin, vahingoittavaan magiaan ja uhraamiseen.

Maagisin veripisaramäärä on kolme. Noidan kannattaa ottaa veri aina itseltä tarkoituksella, vahingossa tulleesta haavasta veri on "hukkaverta", jota ei käytetä. Jos verta ottaa toiselta kaikki veri käy. Veriloitsuja pidetään vaikeimpina poistaa, esimerkiksi vieraan veren syöttäminen tai verivala.

Nykyisin magiassa saatetaan käyttää vegaanisena veren korvikkeena myös punajuuren mehua. Huomioon otettavaa punajuuren mehun käyttämisessä kuitenkin on, ettei se tietenkään samoin ole sidoksissa henkilöihin kuin oikea veri.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös
Noidan energia ja intuitio

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan