Tarot tiistai - Henkiopas pöytä

Tarot korttien avulla voit saada lisää tietoa henkioppaistasi. Tässä sopiva pöytä oppiaksesi lisää omista henkioppaistasi.

1. Nosta ensimmäinen kortti pöydän keskelle, se antaa tietoa siitä, ketä henkioppaasi ovat.

2. Nosta toinen kortti vasempaan yläkulmaan, se antaa tietoa siitä, miksi he ovat luonasi juuri nyt.

3. Nosta kolmas kortti oikeaan yläkulmaan, se antaa tietoa siitä, mitä henkioppaasi haluavat sinun tietävän.

4. Nosta neljäs kortti vasempaan alakulmaan, se antaa tietoa siitä, mitä voit tehdä tai kuinka voit auttaa henkioppaitasi.

5. Nosta viides kortti oikeaan alakulmaan, se antaa tiivistelmän tai lopputuloksen luennallesi.

Kommentit

  1. Henkioppaat ovat minulle aika tuntematon aihe, joten tätä voisi olla mielenkiintoista kokeilla! Tosin ensin kannattanee selvittää vähän lisätietoja, ennen kuin alkaa huhuilla pimeyteen. Ties kuka sieltä vastaa. 😅

    VastaaPoista
  2. Henkimaailman kanssa kannattaakin noudattaa tervettä varovaisuutta. Niin kuin ihmisiä, henkiäkin on monenlaisia, eivätkä kaikki ole hyväntahtoisia. Sillä pääsee kuitenkin jo pitkälle, että lopettaa kommunikoinnin heti, jos tilanne alkaa tuntua negatiiviselta tai varsinkin uhkaavalta. Kannattaa lukea postaukseni Ouijalaudan käytöstä, koska siinä kerron mm. eri hälytysmerkeistä ja siitä kuinka niihin kannattaa reagoida, kun on henkien kanssa tekemisissä. Tekstissä on paljon yleispätevää tietoa ylipäätään henkien kanssa kommunikoinnista oli kyse sitten Ouijasta tai mistä muusta tavasta hyvänsä. Postauksessa olevat tiedot auttavat tunnistamaan vältettävät henget. Yhteys henkimaailmaan voi kuitenkin olla antoisaa, joten sille kannattaa antaa mahdollisuus, mutta vasta silloin, kun aika itsestä tuntuu sopivalta.

    VastaaPoista
  3. Tässä vielä linkki mainitsemaani postaukseen https://noidanpaivakirjat.blogspot.com/2021/09/ouija-ja-sen-turvallinen-kaytto.html?m=1

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan