Esittelyssä kirja: Kasvien maaginen maailma

Tänään ajattelin esitellä teille erinomaisen kirjan jokaiselle noidalle, joka on kiinnostunut kasvien maagisista käyttötarkoituksista. Kirjassa esitellään kattavasti luonnon ja pihapiirin kasveja, ruoka-, viljely- ja maustekasveja sekä yrttejä. Kasvien maaginen maailma- kirjan on kirjoittanut Sinikka Piippo. Kirjassa opastetaan kasvien käytön ja myyttisen perinteen lisäksi ymmärtämään magiaa ja tarkastelemaan kasveja maagiselta katsantokannalta.

Sen lisäksi, että kasvit ovat terveellistä ravintoa, niitä voi käyttää useisiin tarkoituksiin. Keittiömagian lisäksi kasvit voivat lievittää masennusta, parantaa mielialaa, parantaa muistia ja keskittymiskykyä. Kasveja voi hyödyntää monissa maagisissa tarkoituksissa kuten ennustamisessa, unennäössä, suojauksessa, puhdistamisessa, terveyden ylläpitämisessä, rakkaudessa, vaurauden ja runsauden tavoittelussa sekä puutarha- ja säämagiassa. 

Kirjassa neuvotaan myös, mitkä kasvit auttavat liikkumaan tietoisuuden tasoilla, millä voidaan lisätä paranormaaleja kykyjä ja vaikuttaa mieleen ja tunteisiin elämänlaatua parantaen.

Tämä kirja on yllättävänkin kattava ja se on ehdottomasti hankkimisen arvoinen jokaiselle noidalle. Kirja on ihan ylivoimainen suosikkini kasvikirjoista.

Jos olet kiinnostunut kasvien maagisista käyttötarkoituksista, olen blogissani julkaissut myös itse koostamani näppärän taulukon, jonka avulla voit lisätä helposti taiantekoihisi oikeita kasveja. Lue Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle täältä. 

Lue kaikki esittelyssä postaukset täältä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan