Solmumagia: Karkottava solmu

Solmumagia taipuu moneksi ja tänään on vuorossa karkottava solmumagian sovellus. 

Taika kannattaa tehdä vähenevän kuun aikaan, sillä halutaan nimenomaan eroon jostakin. (Lue loitsun ajoittaminen: Kuu)

Tarvikkeet:

30 cm mustaa narua
Dragon's blood eteeristä öljyä
Pala paperia ja kynä

Mieti tarkasti mitä haluat karkottaa elämästäsi ja kirjoita sen jälkeen intentio yhdellä sanalla tai lyhyellä lauseella paperille samalla siihen keskittyen.

Sido löyhä solmu narun toiseen päähän, mutta älä kiristä sitä vielä. Katso solmusi lenkin välistä sanaasi ja lue intentiosi ääneen samalla hitaasti kiristämällä solmu. Tunne kuinka solmusi sitoo haluamasi energian itseensä.

Tiputa pisara öljyä solmusi päälle ja lausu kaikella voimallasi "Minä sidon ja karkoitan sinut/asian elämästäni!". Laita narusi hyvään talteen ja unohda sen olemassaolo. 

Intentiosi paperin palalla voit heittää roskiin, koska olet poistanut sen vaikutuksen ja voiman sinuun ja sitonut sen naruusi. Muista kuitenkin hävittää roskat kauaksi kotoasi. (Lue kuinka hävittää maagisten rituaalien jäännökset).

Mikäli et löydä Dragon's blood öljyä tai et muuten pidä tästä taiasta voit kokeilla myös Tuhoavaa solmua, josta olen kirjoittanut aiemmin tai soveltaa itse ihan perinteistä solmumagiaa, jonka avulla voit tehdä monia eri asioita. Pahantekijän sitomiseen taas voit kokeilla Witch's ladder- solmua. Kaikki solmumagiaan liittyvät postaukset pääset lukemaan täältä.

Kommentit

  1. Olen huomannut, että lähinnä haluaisin karkottaa tai poistaa itsessäni olevia ominaisuuksia, ei niinkään ulkopuolisia asioita. 😅 Päässä myös tosi usein takoo, että "varo mitä toivot, voit saada sen" eli olen tosi tarkka, etten karkota vaikka äkäistä naapurin mummoa (haudan taa) vaan jotain tiettyä käytöstä pois minua häiritsemästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tämä tuhoava solmu (nimestään huolimatta) toimii muuten nimen omaan tuohon :) https://noidanpaivakirjat.blogspot.com/2021/07/solmumagia-tuhoava-solmu.html?m=1
      Varo mitä toivot, saatat saada sen toimii kyllä moneen asiaan, varsinkin voimallisilla ihmisillä ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle