Syntymäpäivän rituaaleja

Syntymäpäiväsi on voimakas päivä. Se on päivä jolloin itselle kannattaa antaa rakkautta ja huomata olla läsnä. Tässä tekstissä on erilaisia voimakkaita rituaaleja syntymäpäivään. 

Voimaannuttava itsereflektio

Yksi tapa juhlistaa syntymäpäivääsi on tehdä parantava rituaali, joka yhdistää sinut omiin voimiisi voimaannuttavan itsereflektion kautta. Voit kirjoittaa ylös muistikirjaasi (ehkä samaan johon viime vuonna kirjoitit varjotyöskentelystä tai uuden vuoden tarot-pöydästäsi). Tai voit miettiä vain mielessäsi.

- Rauhoitu ja ota aikaa menneen vuoden reflektoimiseen. Huomioi kaikki pienetkin asiat, jotka menivät hyvin ja mieti, mistä asioista voit itsessäsi olla ylpeä.

- Juhlista itseäsi! Olet selvinnyt menneen vuoden haasteista. Huomaa, että jotkut haasteet saattoivat toisaalta tuoda elämääsi odottamatta myös jotakin positiivista. Mitä se oli? Kirjoita myös lahjoista, oppimisesta ja sisäisestä kasvusta jota koit vuoden aikana.

- Siirry seuraavaan kierrokseesi auringon ympäri kiitollisuudella.

Onnellinen aamu

- Voitko järjestää itsellesi sellaisen aamun, joka mielestäsi on kaikkein ihanin. Jos voit vietä aamu haluamallasi aikataululla.

- Herää silloin, kun se tuntuu hyvältä ja nauti aamujuomasi nauttien ajattomuudesta. Käy lämpimässä kylvyssä tai virvoittavassa suihkussa ja anna veden viedä huolet ja negatiivinen energia.

- Liikuta kehoasi ja juhli sen hienoutta. Jalkasi vievät sinut sinne mihin haluat, kielesi maistaa kaikki maut, nenäsi haistaa kaikki tuoksut jne. Meditoi ja nauti suosikki ruokaasi.

- Pukeudu ja anna kaunis ajatus kehollesi sen ulkonäöstä. Laita suosikki tuoksuasi. Osta itsellesi kukkia ja koristele niillä kotisi tai alttarisi.

- Tee päivästäsi speciaali antamalla itsellesi pyyteetöntä rakkautta ja sitä mitä eniten tahdot.

Kynttilän avulla manifestointi


- Valitse kynttilä, valkoinen väri toimii hyvin samoin vaaleanpunainen (lue kynttilöiden väreistä täältä) Kaiverra intentiosi kynttilään, mitä toivot? Katsele kynttilää ja meditoi hetki intentiotasi.

- Kaiverra kynttilään siis tiivistelmä sanoista tai symboleita siitä mitä toivot. Voit valmistella kynttilän myös intention mukaisella öljyllä (lue lisää kynttilän valmistelusta täältä).

- Sytytä kynttilä ja tunne intententiosi tulevan todeksi. Voit polttaa kynttilääsi päivittäin ja meditoida intentioasi niin kauan, että kynttilä on kokonaan palanut.

Affirmaatio seuraavalle vuodelle


- Vaikka affirmaatio saattaa muuttua hieman vuoden kuluessa, valitse ominaisuus tai visio itsestäsi, johon astut tulevana vuonna. Kirjoita affirmaatioasi paperille, jolloin alintajuntasi alkaa muuttaa sitä todeksi.

- Koristele paperisi haluamallasi tavalla. Käytä luovuuttasi ja koristele se intentioasi vastaavasti. Laita paperi jonnekin missä näet sen päivittäin.

- Kun heräät aamuisin sano affirmaatiosi ääneen ennen ylösnousemista. Voit sanoa affirmaation myös nukkumaan mennessä ja aina kun kaipaat siitä muistutusta.

- Esimerkkejä affirmaatioista: "Minä olen voimakas." "Minun kehoni on kaunis ja olen todella viehättävä." "Tiedän, että minulla on mahtava elämä." "Tiedän, että elämäni on täynnä ihania yllätyksiä" jne jne..

Voimakas "muistokirjoitus"


- Tämä rituaali voi tuoda elämään paljon ja se voi syntymäpäivänä olla todella voimakas.

- Rauhoitu, maadoitu tai meditoi. Sytytä kynttilä tai suitsuke ja kuvittele itsesi omiin hautajaisiisi.

- Mitä haluat, että muistokirjoituksessasi lukee? Kuinka haluat tulla muistetuksi? Mitä rakastamasi ihmiset rakastivat sinussa eniten?

- On aika asettaa intentio siitä, millaista elämäsi tulee olemaan tästä päivästä eteenpäin. Kuinka haluat elää eläämääsi ja millainen haluat olla? Kirjoita intentiostasi ja näe samalla itsesi elämässä sen mukaan.

- Kun olet valmis hengitä syvään ja kiitä universumia ja itseäsi kolme kertaa "kiitos, kiitos, kiitos".

Vahvista yhteyttäsi äitimaahan


- Syntymäpäivä on erinomainen päivä kunnioittaa ja vahvistaa yhteyttäsi äitimaahan. Mene suosikki paikkaasi luonnossa. Kaupungissa se voi olla myös jokin mieleisesi puisto tai kenties sinulla on oma puutarha parvekkeella. Tarjoa kiitollisuuttasi luonnolle rukouksella, laululla tai uhraa ruokaa, hiuksiasi, tai mitä tahansa mikä tuntuu sinusta sopivalta.

- Ota kengät pois ja tunne maa jalkojesi alla. Kosketa käsilläsi maata, tunnet ruohoa ja äitimaan rakkaus. Tunne kuinka maa jalkojesi alla maadoittaa sinut ja tunne yhteytesi äitimaahan ja sen lämpöön.

Kaunista tilasi

- Syntymäpäivä on hyvä päivä puhdistaa ja kaunistaa sekä tilasi (kotisi) ja itsesi. Se on hyvä päivä sitoutua uudestaan itsestä huolehtimiseen.

- Järjestä laatikot/kotisi tai lahjoita pois tavarat joita et enää tarvitse tai jotka eivät tuota sinulle mielihyvää. Näin luovut menneisyyden energioista. Lahjoita pois vaateet joita et pidä (varsinkin pieneksi käyneet, sinä ansaitset sopivia vaatteita!).

- Avaa ikkunat ja anna ilman raikastaa ja puhdistaa koti. Puhdista tila valkosalviasuitsukkeella/nipulla. Puhdista myös alttarisi (jos sinulla on sellainen), asettele kotiisi/ alttarille uudet kynttilät ja kukkia.

- Astu seuraavaan vuoteen kirkaalla ja organisoidulla ympäristöllä, joka antaa elämääsi rakennetta ja tilaa luovuudelle, manifestoinille, terveydelle, rakkaudelle ja ilolle.

- Itsesi voit puhdistaa/uudistaa/kaunistaa esimerkiksi kylpymagian avulla, voit lukea siitä lisää täältä.

Kommentit

  1. Olipa runsaasti ihania ideoita! En taida malttaa syntymäpäivääni asti, vaan voisin kokeilla jo jotain tässä kuussa. 😄 Tykkään myös tosi paljon blogisi uudesta ulkonäöstä!

    Noita tummansinisiä linkkejä tosin on vaikea lukea, ellei laita näytön kirkkautta tosi voimakkaaksi. Jos mahdollista, vähän vaaleampi sininen olisi käyttäjäystävällisempi? 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kuulla että tykkäät uudesta ilmeestä ❤️ Mukavia maagisia hetkiä sinne! Hyvä kun sanoit väristä! Minäpä säädän vaaleammaksi 🙂

      Poista
    2. Kiitos! Nyt linkkien sanat näkyy hyvin. 🧡😊

      Poista
    3. Hyvä! Kiitos vielä palautteesta ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot