Noidan kylpy

Nykypäivän noidan on helppo hankkia kylpyveteen erilaisia tuotteita. Esimerkiksi Lushin käsintehdyt ja luonnon aineksista valmistetut kylpypallot ovat todella kivoja ja niitä voi käyttää tiettyihin tarkoituksiin riippuen mitä niissä on käytetty. Itse olen tykästynyt esimerkiksi Black Cat ja Goddess palloihin. 

Vesi uudistaa, parantaa ja puhdistaa. Kylpyveteen voi lisätä (meri)suolaa puhdistamaan, ruusun terälehtiä kaunistamaan tai laventelia rentouttamaan. Yrttejä voi lisätä omien tarpeiden mukaan. (lue esimerkiksi Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle). Kylpyveteen voi laittaa myös erilaisia kristalleja ja kiviä parantamaan. Huomaa tässä kuitenkin, että käytät vain sellaisia kristalleja, jotka kestävät vettä, esimerkiksi kvartsia. Jotkut kristallit voivat luieta veteen ja jopa vahingoittaa sinua, joten ole tarkkana. Ihoa kosteuttamaan lisään usein kylpyveteen ruokalusikallisen kookosöljyä.

Kylvyssä voi rentoutua ja meditoida. Visualisoi kaiken negatiivisen energian liukenevan kylpyveteen ja poistuvan pesuveden mukana. Voit myös täyttää kylvyn vedellä ja ladata sen Reiki-energialla saadaksesi parantavan kylvyn.

Kaunistava kylpy

Tässä hyvin simppeli "loitsu", jota käytän usein kylpiessäni. Laita veteen sitä, mitä intuitiosi sanoo tai tutki kasvien käyttötarkoituksia. Ruusun terälehdet toimivat tässä erinomaisesti, samoin jo aiemmin mainitsemani Lushin Goddess kylpypallo. Meditoi kylpiessäsi ja toista vähintään kolme kertaa (tai yhdeksän kertaa) "Tämä kylpy kaunistaa, kauneuteni kukoistaa. Olkoon niin, olkoon niin, olkoon niin." Samalla visualisoi, kuinka hetki hetkeltä koko kehosi ja kasvosi kaunistuvat. Ihosi alkaa ihan hehkua ja kylvyn jälkeen kaunistuminen vielä jatkuu ja hehkut koko olemuksesltasi. Tämä pikku "loitsu" on simppeli, mutta se on tuntunut voimistuvan, mitä useammin sitä käyttää ja toistaa.

Tästä linkistä Lushin sivulle tsekkaamaan kylpypallot (Huom! Poistut Noidanpäiväkirjojen sivulta.)

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Rauhassa kylpeminen tilassa, jonka on tehnyt tunnelmalliseksi ja kiireettömäksi, on todella ihanaa ja vitalisoivaa! Harmittaa, kun omassa kodissa ei ammetta ole, mutta suihkussa ajatuksella peseytyminen (vaikkapa kynttilänvalossa) on ihan kohtuullinen korvike. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon hyvin onnellinen, kun tässä nykyisessä kodissa on kylpyamme. Pitkään olin ilman ja aina toivoin, että ois. Mut ihanan lämpöinen suihku on kyllä aivan hyvä korvike ja tilan voi ihan samalla tavalla tehdä rentouttavaksi ja viihtyisäksi kuin kylvynkin. Lisäksi suihkuun ehtii helpommin, jos on kiireempi, usein visualisoin suihkussa, kuinka veden mukana viemäriin valuu myös negatiiviset energiat. Suihku on nopea tapa nostattaa omia energioita. Joko muuten sinä olet onnistunut liikauttamaan elämääsi kaipaamaasi muutosta kohti ja lisää iloa?

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen