Erilaiset kiroukset ja niiden rikkominen

Noidan on hyvä tunnistaa erilaiset negatiiviset energiat ja kiroukset, joita ihmiset saattavat lähettää joko tahdostaan tai tahtomattaan. Suomenkielellä jinx, hex ja curse kääntyvät kaikki kiroukseksi, vaikka englanniksi niiden erot on helppoa ymmärtää. Käytän siis tässä tekstissä näitä englanninkielisiä termejä, jotta on helpompi erottaa millaisista kirouksista on kyse.

Jinx

On yleisin kirous ja johtuu yleensä tiedostamattomista negatiivisista intentioista, kuten kateudesta ja muista negatiivisista tunteista. Jinx voi aiheuttaa epäonnisen tapahtuman tai sarjan huonoa onnea.

Jinx voidaan helposti rikkoa suolakylvyllä, salviaa polttamalla tai kynttilämagialla. Yleensä se loppuu myös suhteellisen lyhyen ajan sisällä itsestään 

Hex

Johtuu yleensä tiedostetuista intentioista, joka tarvitsee tietoista keskittymistä, luultavimmin jonkin kohtuu simppelin rituaalin. Hex voi vaikuttaa esimerkiksi hyvinvointiin, rakkauselämään tai terveyteen.

Hex voidaan karkottaa säännöllisellä puhdistuksella, yleensä jonkin puhditusrituaalin avulla. Hex kirouksen langettaja antaa yleensä kiroukselleen päättymisajankohdan. 

Curse

Johtuu aina tietoisista intentioista ja tarvitsee jonkin "mustan" magian rituaalin. Curse on vahva kirous, jolla pyritään saamaan aikaan juuri tietynlaisia ongelmia kirouksen kohteelle. Tämän tasoiset kiroukset ovat harvinaisia, mutta kyllä näitäkin välillä löytyy. Tälläinen voimakas kirous voi läpäistä jopa noidan oman suojauksen. Kirouksella voidaan esimerkiksi sairastuttaa tai aiheuttaa pelkotiloja.

Curse voidaan karkoittaa kirouksen rikkovalla taialla tai henkimaailman avustuksella.

Toksiset ihmiset ja energiavampyyrit

Noidat osaavat usein tunnistaa myrkyllisiä ihmisiä keskivertoa paremmin ja omaa tunnetta näissä kannattaakin kuunnella ja hyödyntää. Yleensä kirouksissa onkin kyse juuri tällaisten toksisten ihmisten lähettämistä negatiivisista energioista. Näitä vastaan voi suojautua monella tavalla, olen kirjoittanut esimerkiksi tiedostavasta itsensä suojaamisesta, joka jokaisen noidan kannattaa ottaa tavaksi. Noitaa voi suojata myös esimerkiksi musta väri tai erilaiset kristallit. 

Energiavampyyrit taas "imevät" energiaa kohteeltaan ja heistä kannattaa pysyä kaukana. Mikäli olet aina uupunut tai voit huonosti jonkun tietyn ihmisen tapaamisen jälkeen, kyseessä voi olla energiavampyyri. Olen aikasemmin kirjoittanut energiavampyyreistä teksteissä Mistä tunnistaa energiavampyyrin? ja Yleisimmät ongelmat Aurassa.

Noidan intentiot

Varsinkin voimakkaan noidan kannattaa olla tietoinen omista intentioistaan ja ajatuksistaan, jottei tule vahingossa asettaneeksi kirousta jollekin henkilölle, jota kohtaan on negatiisia tunteita. Noidan kannattaa muistaa myös, että omilla sanoilla ja tunteilla on voimaa. Monet kiroukset ovat valitettavasti lähtöisin meistä itsestämme, kun puhumme tai ajattelemme itsestä negatiiviseen sävyyn. Kannattaa siis muuttaa myös tapaa puhua itsestä positiiviseksi.

Lue myös 4 konkreettista tapaa kirouksen rikkomiseen. (Tulossa myöhemmin blogiin)
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan