Kylpymagia: 6 maagista kylpyä

Tässä postauksessa netistä poimimiani noidan kylpyjä erilaisiin tarkoituksiin. Näiden kylpyjen tyylillä voit helposti myös koostaa sopivat ainekset kylpyysi itse esimerkiksi Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle -avulla.


Kylpy pahansilmän tai kirouksen poistamiseen

Tarvikkeet

- 3dl Epsom-suolaa / merisuolaa
- 1 dl Himalajan vuorisuolaa
- Rosmariinin oksia
- Cedar-puu suitsuketta
- Sitruuna leikattuna kauniiksi viipaleiksi
- Laventelia
- Laakerin lehtiä
- Mahdollisia muita puhdistukseen/karkotukseen sopivia yrttejä (ks.Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle)
- Obsidiaani
 
Aloita rituaali puhdistamalla koko kylpyhuoneen tila. Puhdistaminen tehdään sekä konkreettisesti siivoamalla sekä energeettisesti. Voit puhdistaa tilan valitsemallasi metodilla suitsukkeen, kellon soittamisen, äänimaljan tai muun puhdistusmetodin avulla. Asettele kylpytilaasi kynttilöitä, musiikkia ja kristalleja itseäsi miellyttävällä tavalla. Sytytä suitsuke. Kun kylpy on täyttynyt kolmanneksen lisää suolat veteen ja sekoita vettä samalla vastapäivään. Lisää kylpyyn myös muut ainekset samalla pyytäen vettä puhdistamaan sinut pahan vaikutuksesta. Muista myös kiittää vettä tästä. Voit olla kylvyssä niin kauan kuin tahdot, mutta älä nouse kylvystä ennen kuin kaikki vesi on valunut viemäriin. 

(Muista aina pyhittää suolat ennen rituaalia, voit tehdä sen esimerkiksi visualisoimalla valkoisen valon laskeutuvan suolaan, niin kauan, että suola alkaa hohtaa.)

Uudistavan energian kylpy

Tarvikkeet

- 2dl Epsom-suolaa / merisuolaa
- 2 dl Himalajan vuorisuolaa
- Kurjenpolvia
- Appelsiini
- Bergamotti öljyä
- Samettikukkia
- Ruusu
- Vuorikristalli

Aloita rituaali puhdistamalla koko kylpyhuoneen tila. Puhdistaminen tehdään sekä konkreettisesti siivoamalla sekä energeettisesti. Voit puhdistaa tilan valitsemallasi metodilla suitsukkeen, kellon soittamisen, äänimaljan tai muun puhdistusmetodin avulla. Asettele kylpytilaasi kynttilöitä, musiikkia ja kristalleja itseäsi miellyttävällä tavalla. Kun kylpy on täyttynyt kolmanneksen lisää suolat veteen ja sekoita vettä samalla myötäpäivään. Lisää kylpyyn myös muut ainekset pyytäen vettä tuomaan sinulle meren energiaa. Ole kylvyssä niin kauan, että tunnet energiasi vahvistuvan ja uudistuvan. Muista kiittää vettä tästä. Älä nouse kylvystä ennen kuin kaikki vesi on valunut viemäriin. 

Emotionaalinen puhdistus

Tarvikkeet

- 2 dl Epsom-suolaa / merisuolaa
- 2 dl Himalajan vuorisuolaa
- Francinsence- suitsuke
- Ruusu
- Dragon's blood öljyä
- Kamomillan kukkia
- Laventelia
- Musta turmaliini

Aloita rituaali puhdistamalla koko kylpyhuoneen tila. Puhdistaminen tehdään sekä konkreettisesti siivoamalla sekä energeettisesti. Voit puhdistaa tilan valitsemallasi metodilla suitsukkeen, kellon soittamisen, äänimaljan tai muun puhdistusmetodin avulla. Asettele kylpytilaasi kynttilöitä, musiikkia ja kristalleja itseäsi miellyttävällä tavalla. Sytytä suitsuke. Kun kylpy on täyttynyt kolmanneksen lisää suolat veteen ja sekoita vettä samalla vastapäivään. Lisää kylpyyn myös muut ainekset samalla pyytäen vettä poistamaan sinulta henkisen taakan ja valumaan pois veden mukana. Ole kylvyssä niin kauan, että tunnet henkisen painolastin liukenevan veteen. Muista kiitta vettä tästä. Älä nouse kylvystä ennen kuin kaikki vesi on valunut viemäriin. 

Rahaa tuova kylpy

Tarvikkeet

- 3 dl Epsom-suolaa / merisuolaa
- Sandalwood suitsuke
- Mirha öljyä
- Basilikaa
- Mahdollisia muita rahaa houkuttavia yrttejä
- Kanelitanko
- Apiloita
- Lehtikultaa

Aloita rituaali puhdistamalla koko kylpyhuoneen tila. Puhdistaminen tehdään sekä konkreettisesti siivoamalla sekä energeettisesti. Voit puhdistaa tilan valitsemallasi metodilla suitsukkeen, kellon soittamisen, äänimaljan tai muun puhdistusmetodin avulla. Asettele kylpytilaasi kynttilöitä, musiikkia ja kristalleja itseäsi miellyttävällä tavalla. Sytytä suitsuke. Kun kylpy on täyttynyt kolmanneksen lisää suolat veteen ja sekoita vettä samalla myötäpäivään. Lisää kylpyyn myös muut ainekset samalla pyytäen vettä tuomaan rahaa luoksesi. Muista kiittää vettä avusta. Voit olla kylvyssä niin pitkään kuin tahdot, mutta älä nouse kylvystä ennen kuin vesi on valunut viemäriin.

Hyvää onnea tuova kylpy

Tarvikkeet

- 3 dl Epsom- suolaa / merisuolaa
- 1 dl Himalajan vuorisuolaa
- Rosmariinisuitsuke
- Timjamin oksia
- Sitruuna kauniiksi siivuiksi leikattuna
- Männyn oksa
- Orvokin kukkia

Aloita rituaali puhdistamalla koko kylpyhuoneen tila. Puhdistaminen tehdään sekä konkreettisesti siivoamalla sekä energeettisesti. Voit puhdistaa tilan valitsemallasi metodilla suitsukkeen, kellon soittamisen, äänimaljan tai muun puhdistusmetodin avulla. Asettele kylpytilaasi kynttilöitä, musiikkia ja kristalleja itseäsi miellyttävällä tavalla. Sytytä suitsuke. Kun kylpy on täyttynyt kolmanneksen lisää suolat veteen ja sekoita vettä samalla myötäpäivään. Lisää kylpyyn myös muut ainekset samalla pyytäen vettä tuomaan hyvää onnea ja siunausta luoksesi ylitsevuotavaisesti. Muista kiittää vettä avusta. Voit olla kylvyssä niin pitkään kuin tahdot, mutta älä nouse kylvystä ennen kuin vesi on valunut viemäriin.

Suojauskylpy

Tarvikkeet

- 1 dl Epsom-suolaa / merisuolaa
- 1 dl Himalajan vuorisuolaa
- 1 dl Mustaa suolaa 
- Salvia suitsuke
- Kanelitanko
- Rohtoverbenaa
- Rosmariinia
- Musta turmaliini

Aloita rituaali puhdistamalla koko kylpyhuoneen tila. Puhdistaminen tehdään sekä konkreettisesti siivoamalla sekä energeettisesti. Voit puhdistaa tilan valitsemallasi metodilla suitsukkeen, kellon soittamisen, äänimaljan tai muun puhdistusmetodin avulla. Asettele kylpytilaasi kynttilöitä, musiikkia ja kristalleja itseäsi miellyttävällä tavalla. Sytytä suitsuke. Kun kylpy on täyttynyt kolmanneksen lisää suolat veteen ja sekoita vettä samalla myötäpäivään. Lisää kylpyyn myös muut ainekset samalla pyytäen vettä suojaamaan sinua kaikelta negatiiviselta energialta. Muista kiittää vettä suojauksesta. Kylve niin kauan, että tunnet/ näet suojaavan energian ympärilläsi. Halutessasi voit voimistaa suojaavaa kylpyä visualisoimalla valkoisen valon laskeutuvan kylpyysi taivaasta ja näin vahvistavan suojaustasi ja saavan sinutkin loistamaan valkeaa, suojaavaa valoa. Älä nouse kylvystä ennen kuin vesi on valunut viemäriin.



Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan