Rakkausmagia: Toimivia loitsuja ja tietoa

Rakkausmagiasta tulee tasaisin väliajoin paljon kysymyksiä ja tässä postauksessa syvennynkin siihen erittäin kattavasti. Postauksesta löydät tietoa ja loitsuja houkutteluun ja vetovoimaan liittyvästä magiasta, ihastumismagiasta ja sitomismagiasta. Kirjoitan postauksessa myös voimakkaista avioliittomagiasta ja pakkomielteeseen johtavasta magiasta. Olen aikaisemmin kirjoittanut myös rakkausmagian riskeistä ja vaaroista, joihin voit tutustua, ennen kuin käytät rakkausmagiaa.

1. Houkutteluun ja vetovoimaan tähtäävä magia

Houkutteluun ja vetovoimaan tähtäävä magia tähtää kiinnostuksen syttymiseen kahden ihmisen välillä. Sitä voidaan käyttää siihen, että ihmiset pitävät sinusta enemmän tai siihen, että he tuntevat enemmän romanttisia tunteita sinua kohtaan. Yleensä houkuttelutaikaa käytetään, kun tavoitellaan varsinaista rakkausmagiaa lyhyt aikaisempaa romanttista suhdetta. Houkuttelutaiasta on kuitenkin hyötyä myös, jos noita käyttää aluksi houkuttelutaikaa ja sitten rakkausmagiaa. Näin noita voi saada molempien hyödyt, houkuttelemalla ensin sopivan kumppanin ja tämän jälkeen sitomalla kumppanin itseensä.

Noita voi kohdistaa houkuttelutaian itseensä tai johonkin toiseen henkilöön. Päätavoite on saada henkilö säteilemään positiivista (sopivanlaista) energiaa houkutellakseen ihmisiä, jotka etsivät jotakuta hänen kaltaistaan. Houkuttelutaialla houkutellaan siis yleensä jotakuta sopivaa ihmistä, eikä niinkään tiettyä nimettyä ihmistä (vaikka sekin on mahdollista). Houkuttelutaika, jolla etsitään potentiaalista sopivaa kumppania on rakkausmagiassa vähiten mahdollisia negatiivisia seurauksia.

Tyypillisiä houkuttelutaikoja ovat hunajapurkkitaiat, joista olen kirjoittanut useampaan otteeseen. Erittäin tehokas hunajapurkkitaika rakkausmagiaan löytyy aiemmasta postauksestani Hunajapurkkitaian avulla rakkautta, ystävyyttä tai tilanteen muuttaminen suotuisammaksi.

Voit myös tehdä noitapussukan, jonka täytät ruusunterälehdillä, laventelilla, salvialla, granaattiomenan siemenillä, ruusukvartsilla ja vuorikristallilla. Pussukka itsessään voi olla punainen tai vaaleanpunainen. Noidan on tarkoitus nukkua pussukka tyynyn alla niin kauan kuin on tarpeen. Noita voi myös kantaa mukanaan rakkautta houkuttavia kristalleja tai yrttejä. Esimerkiksi Karneolin avulla voi houkutella seksuaalista kanssakäymistä ja ruusukvartsin avulla rakkaudellista kanssakäymistä. Erilaiset afrodisiakat ja lemmen ruuat ovat myös oivallisia valintoja houkuttelumagiaan. 

2. Ihastumismagia

Ihastumismagia tähtää ihastuksen houkutteluun ja on kaikkein yleisintä rakkausmagiaa. Ihastumistaika on suhteellisen helppoa langettaa, mutta vaikeaa rikkoa. Ennen ihastumistaian tekemistä kannattaakin ottaa huomioon, että sen rikkominen vaatii yleensä jonkin hyvin täsmällisen siihen tarkoitukseen tarkoitetun taian.

Olen aikaisemmin kirjoittanut toivomustaista, jota voi käyttää rakkausmagiassa. 

Tässä yhteydessä esittelen yhden aloittelijallekin sopivan punaisen langan ihastumistaian

Tarvikkeet:
Punainen lanka
Neula
Suosikki kynäsi
Pala paperia
Suosikki parfyymisi

Tee taika perjantaina tai täydenkuun/kasvavan kuun aikaan. Kirjoita paperille oma nimesi ja ihastuksesi nimi. Ympäröi nimet tämän jälkeen neliöllä, mikäli haluat fyysisen suhteen ja ympyrällä mikäli haluat ei-fyysisen suhteen. Leikkaa nimet oikean muotoisena irti. Kiinnitä nimet toisiinsa neulan ja langan avulla. Suihkuta muotoihin suosikki parfyymiasi, jotta yhteys sinuun voimistuu. Pidä nimet lähelläsi koko ajan eli mukanasi taskussa ja nuku niiden vieressä. Ihastuksesi pitäisi huomata sinut aivan pian.

3. Sitomismagia

Sitomismagialla on tarkoitus lisätä lojaalisuutta ja vahvistaa tunteita jo olemassaolevan kumppanin kanssa. Sitomismagia toimii esimerkiksi, mikäli olet seurustelusuhteessa, mutta haluaisit naimisiin.

Täydenkuun sidonta

Täydenkuun sidonnalla tähdätään uskollisuuten, sitoutumiseen ja suhteen pitkäkestoisuuteen. Se auttaa pysymään onnelllisessa parisuhteessa usean vuoden ajan. Taika on erinomainen sitomaan teidät vahvasti yhteen ja pitämään ulkopuoliset asiat ja ihmiset poissa suhteestanne. Aloita taika uudenkuun aikaan, sillä se on ehdottomasti potentiaalisin aika aloittaa tämän kaltainen taika. 

Tarvikkeet:
Punainen tai vaaleanpunainen kynttilä
Punainen kynttilä
Punainen tai sininen nauha (pitkä)
2 nukkea, edustamaan sinua ja sydämesi valittua (muovaa nämä nuket ensimmäisen kynttilän vahasta)

Aseta punainen kynttilä nukkejesi väliin. Sido nuket yhteen nauhalla (kynttilä jää edelleen niiden väliin). Sido nuket niin että ne pysyvät yhdessä. Narua tulee jäädä yli sitomisen jälkeen. Sytytä kynttilä seuraavan täydenkuun aikaan. Keskity ja aseta rehellinen intentiosi, toiveesi suhteestanne. Sido naru vielä kerran nukkejen ympärille ja sano " Olet sidottu minuun ja minä sinuun. Rakkaudessa sidon sinut minuun." Polta kynttilää 20 minuuttia. Tee samoin yhteensä kolmena iltana. Polta kynttilä loppuun kolmantena iltana. On erittäin tärkeää, että säilytät taianteosta jääneen vahan (ja muut tähteet) turvallisessa paikassa tämän jälkeen, sillä taika pysyy voimassa niin kauan kuin ne ovat tallessa ja turvassa.

4. Avioliittomagia

Avioliittomagialla pyritään saamaan molemmat kumppanit "samalle sivulle" ja poistamaan suhteeseen sekaantuvat häiriötekijät, kuten arvosteleva perhe, kolmannet osapuolet jne.. Avioliittomagiaa käytetäänkin usein juuri silloin, kun suhteeseen on sekaantunut kolmas osapuoli. Avioliittomagia on hyvin voimakasta rakkausmagiaa ja en suosittele aloittelijaa kokeilemaan sitä itsenäisesti vaan etsimään kokeneen noidan avukseen. Avioliittomagiassa on paljon asioita, jotka voivat mennä pieleen ja aiheuttaa pahaa haittaa. Avioliittomagiassa käytetään apuna usein nukkeja, kynttilöitä, narua tai valokuvia. 

5. Pakkomielteeseen tähtäävä magia

Pakkomielteeseen tähtäävä magia on mustaa magiaa, jota tulee lähestyä kunnioittavasti ja suurella varovaisuudella. Pakkomielteeseen tähtäävä magia tekee sen, mitä sen kuvitteleekin tekevän, eli saa jonkun aivan hulluuden partaalle sinusta. Taian kohde ajattelee sinua jatkuvasti, uneksii sinusta joka yö tai ei jätä sinua rauhaan hetkeksikään. Tämänkaltainen magia ei yleensä ole hyväksi taiankohteelle, mutta ei myöskään noidalle itselleenkään. Pakkomielle voidaan saavuttaa esimerkiksi vaikuttamalla kohdehenkilön uniin.

Mitä ottaa huomioon rakkausmagiassa

- Rakkausmagiassa ei kannata kiiruhtaa. Ota rauhassa selville, mistä taiankohde pitää, mitä hän harrastaa jne.
- Ota huomioon asiat, jotka parantavat mahdollisuuksiasi onnistua, kuten ajoitus (lue loitsun ajoittaminen) ja sopivat tarvikkeet (lue Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle)
- Suosittelen rakkausmagiaa silloin, kun voit itse hyvin. Jo lähtökohtaisesti se, että itse voit hyvin houkuttaa ihmisiä lähellesi. Muutenkin oikeanlainen intentio on tuolloin helpompaa saavuttaa.
- Vaikka käytätkin noitakeinoja, rakkausmagiaa avustaa se, että käyttäydyt ystävällisesti muita kohtaan, huolehdit ulkonäöstäsi ja suhtaudut positiivisesti tulevaan.
- Rakkausmagia voi kestää hetken, jonkin aikaa tai jopa eliniän. Sen voimakkuuteen vaikuttaa mm. taiantekijän kokemus, ajoitus ja käytetyt välineet.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan