Vaniljan maagisia ominaisuuksia

Vanilja on oma suosikkini niin keittiössä kuin tuoksunakin. Vaniljan tuoksu sopii minulle hyvin, se samalla mielenkiintoinen ja tumma, mutta myös kodikas, turvallinen ja feminiininen. Vaniljan tuoksu viehättää monia ihmisiä voimakkaalla tavalla. 

Vanilja yhdistetään Venus planeettaan sekä ilman ja veden elementteihin. Se symboloi iloa, onnellisuutta ja täyttymystä. Vanilja on kaakaon ohella yksi tunnetuimmista lemmenrohdoista, jonka on uskottu sytyttävän rakkauden kipinä pariskunnan välille ja uskottu parantavan kylmettynyttä suhdetta. Illanviettoon lähtiessä iholle voi sipaista vaniljaöljyä ja mikäli todella haluat potkua lemmentaikaasi lisää joukkoon hieman kardemummaa. Tosin kardemumma kannattaa jättää pois, jos aikeet eivät ole kovin vakavia.

Vanilja sopii rakkausmagiaan, seksiin ja lumoamiseen. Silti vanilja sopii erinomaisesti myös lapsille suunnattuun magiaan, parantamiseen ja hoivaan. Vanilja yhdistetään myös selvännäköön, luovuuteen ja psyykkisiin kykyihin. Yhdistettynä kaneliin eteerinen vaniljaöljy sopii vaurauden ja rahan houkutteluun ja sen voi yhdistää helposti kynttilämagiaan.

Vaniljaa voi lisätä teehen, suitsukkeeseen tai kylpyveteen. Sen siemenpalkoa voi kantaa mukana amuletin tapaan. Aromaterapeuttisesti vanilja lievittää stressiä, rentouttaa ja auttaa kanavoimaan energioita.


Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat