Rakkausmagian riskit ja vaarat - Mikä on turvallista rakkausmagiaa?

Tänään ajattelin kirjoittaa ihan oman postauksensa liittyen rakkausmagian riskeihin ja vaaroihin. Ajattelen aina, että jokainen noita osaa itse punnita käyttämänsä magian tarpeellisuuden ja moraalin. Tämän postauksen tarkoituksena ei siis ole moralisoida kenenkään valintoja, vaan tuoda tietoa, jotta osaa tiedostaa riskit, ennen taiantekoa ja punnita käytetyn keinon moraalisesti. Yleensä vapaan tahdon lakia kirjaimellisesti noudattavat noidat, eivät käytä rakkausmagiaa. Vapaan tahdon laki kuuluu wiccojen sääntöihin ja sen mukaan taiat eivät saa vaikuttaa ihmisen vapaaseen tahtoon. Noudatti tätä periaatetta tai ei tässä postauksessa muutamia pointteja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin käytät rakkasmagiaa.

  • Tavoitteletko sellaista ihmistä, joka ei tunnu huomaavan sinua tai tunne sinua kohtaan rakkautta, mikset tavoittelisi sellaista ihmistä, joka rakastuu sinuun omana itsenäsi ja omasta tahdostaan?
  • Rakkausmagian avulla saatu rakkaus voi olla sellaista, ettei magian kohde ymmärrä omia tunteitaan sinua kohtaan (koska niitä ei olisi ilman taikaasi). Rakkausmagian avulla solmitut liitot voivatkin olla yksipuolisia ja varsin onnettomia, jos suhde on alkanut eräänlaisella "panttivanki-tilanteella". 
  • Ota huomioon, että saatat joutua uusimaan rakkaustaian tasaisin väliajoin, sillä kohde saattaa "herätä" lumouksesta.
  • Seksimagiassa molempien osapuolten on hyvä olla tietoisia taianteosta, sillon se ensinnäkin onnistuu paremmin, mutta myös seksimagian käyttäminen ilman toisen henkilön suostumusta, on kuin harrastaisi seksiä ilman toisen suostumusta. Seksimagia on hyvin voimakasta magiaa, jota kannattaa aina punnita tilanteen mukaan.
Jaan tässä rakkausmagian 5 ryhmään: 
1) henkilökohtaista viehätysvoimaa kasvattavaan, houkutteluun ja vetovoimaan, 
2) ihastumismagiaan, 
3) sitomismagiaan 
4) avioliittomagiaan ja 
5) pakkomielteeseen tähtäävään magiaan. 

Näistä kahta viimeistä voidaan käyttää myös rakkautta kylmettävään ja rakastuneen parin välien tuhoamiseen käytetyttyihin taikoihin. 

Lue Rakkausmagia: Toimivia loitsuja ja tietoa (Postaus tarjoaa loitsuja houkutteluun, ihastumismagiaan ja sitomismagiaan)

1) Henkilökohtaista viehätysvoimaa kasvattavat taiat, sekä houkutteluun ja vetovoimaan liittyvät taiat ovat kevyimpiä. Toki mikäli kumppani ihastuu asettamaasi lumoukseen, olisiko kuitenkin parempi, että oikeanlainen ihminen ihastuisi aitoon sinuun? Oikeanlaisella taialla voi kuitenkin hyvin houkutella sopivankaltaista ihmistä paikalle.

2) Ihastumismagialla on harvoin kovin vakavia negatiivisia seurauksia. Ihastumismagiaa kannattaa kuitenkin harkita tarkasti, sillä vaikka taika olisi suhteellisen helppoa langettaa, se on usein hankala purkaa. Punnitse myös ihastumisen tasoa, haluatko edetä asiassa?

3) Sitomismagialla vaikutetaan toiseen henkilöön sen verran voimakkaasti, että moraalisesti voidaan ajatella liikuttavan melko harmaalla vyöhykkeellä. Pari voi kuitenkin käyttää sitomismagiaa hyvin esimerkiksi oman suhteensa vahvistamiseen.

4) Avioliittomagia on hyvin voimakasta rakkausmagiaa, jonka avulla voidaan hankkiutua eroon esimerkiksi suhteeseen tulleesta kolmannesta osapuolesta. Tämän vahvuisessa magiassa on kuitenkin monia pieleen menemisen mahdollisuuksia ja näin ollen vain kokeneen noidan kannattaa käyttää avioliittomagiaa.

5) Pahinta laatua on pakkomielteeseen tähtäävä magia, josta yleensä taian kohteen lisäksi kärsii myös taian langettaja (taian kohde esimerkiksi seuraa häntä 24/7). Myös toisen henkilön rumentamiseen tai huonontamiseen käytetyt taiat ovat ikävää magiaa, josta ei yleensä seuraa kenellekään mitään hyvää. Kosto tai kateus ei ole kovinkaan hyvä lähtökohta taianteolle.
Myös toisten ihmisten välejä ja suhteita rikkova magia kuuluu tälle listalle. Miksi tekisit jotakin sellaista? Samoin kannattaa miettiä, kuinka paljon harmia haluaa aiheuttaa, sillä asioilla on tapana palata lähettäjälleen, vaikka ei uskoisikaan kolminkertaisuuden lakiin.

Turvallista rakkausmagiaa

Turvallisimpia, varsinkin aloittelijalle, ovat taiat, jotka pyrkivät houkuttelemaan toivotunlaista kumppania lähituntumaan, eivätkä siis kohdistu valittuun ihmiseen, vaan pyrkivät löytämään sinulle sopivan henkilön satunnaisuutta apuna käyttäen. Tällöinkin voit asettaa taiassa toivontunlaisia ominaisuuksia kumppanille.

Myös sellainen loitsu on hyvä, joka auttaa tietyn henkilön huomaamaan sinut, mutta loppu jää kuitenkin hänen päätettäväkseen. Mikäli et edelleenkään kiinnosta häntä, löydät varmasti myös ihmisen, joka kiinnostuu juuri sinusta! 

Minun mielestäni sitomismagialla on myös paikkansa joissain tilanteissa. Samoin moraalini sallii avioliittomagian tilannearvion mukaan. Toisia vahingoittavan magian käyttöön en sen sijaan rakkausmagiassa ryhtyisi.

Lemmen ruuat ja afrodisiakat ovat kelpo valintoja. Valmista rakkaallesi ruoka huolella, tutki kasvien ja ruoka-aineiden korrespondensseja. Voit myös sipaista kaulallesi esimerkiksi vaniljaöljyä tai himoja nostattavaa hajuvettä illanviettoon lähtiessäsi.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös:

Kommentit

  1. Todella hyvä kirjoitus! Nämä olivat hyviä pointteja, miksi ei kannata keinoja kaihtamatta tavoitella asiaa, joka ei sitten välttämättä teekään ketään onnelliseksi. 😊 Teen tosi harvoin magiaa, enimmäkseen siksi, että olen tosi varovainen sen suhteen, mitä oikein haluan ja mitä oikeasti tarvitsisin. Päähäni on jostain jämähtänyt lause "varo mitä toivot, saatat saada sen". Se sopii tosi hyvin näiden ajatustesi yhteyteen, että kannattaa ennemmin houkutella elämäänsä rakkautta ylipäätänsä, ei yrittää saada jotakuta tiettyä rakastumaan itseensä. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin. Itse käytän taian teossa useasti lausetta ...ketään vahingoittamatta ja kaikkien korkein hyvä huomioon ottaen... välttääkseni sitä, että esimerkiksi rahaloitsun raha ei tule luokse keinoja kaihtamatta vaan sellaisista lähteistä, että se ei vahingoita ketään.

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot