Kuinka tehdä omat amuletit ja talismaanit

Oman amuletin tai talismaanin tekeminen on helppoa. Tämän postauksen avulla saat otettua käyttöön itsellesi sopivan amuletin tai tehtyä sopivan talismaanin.

Amuletin ajatellaan olevan jokin luonnosta peräisin oleva objekti, joka huokuttelee, suojelee tai kääntää jotain käyttäjälleen. Amuletti on luonnon esine raakamuodossaan. Se on maaginen, eikä näin ollen tarvitse ihmisen muovaamista toimiakseen. Amulettina toimivia esineitä voi käyttää magiassa myös fokuksena, joka edistää haluttua asiaa. Niiden voima on kuitenkin niin suuri, että ne toimivat ilman erityisiä rituaaleja.

Esimerkkejä luonnon amuleteista: kivet ja kristallit, hyöhenet, luut, pihkat, kukat, pähkinät, yrtit, metallit, simpukankuoret...

Jokaisella amuletilla on oma voimansa tai korrespondenssinsa, jotka voivat vaikuttaa tietyllä tavalla huolimatta sen hetkisistä olosuhteista. Tutkimalla näitä korrespondensseja löydät itsellesi sopivan amuletin. 

Amuletin käyttäminen on hyvä tapa ottaa taikasi mukaan tienpäälle. Esimerkiksi jos joudut olemaan tekemisissä vihaisten ihmisten kanssa, voit torjua heidän kirouksiaan ja vihaansa pukemalla tai kantamalla heijastavaa hematiittiä. Amulettia voi kantaa mukana myös ns. mojobagissä, jonka ainesosia voikin sitten vaihdella aina tarpeen mukaan.

Talismaani on (luonnosta peräisin oleva) esine johon on kaiverrettu okkultistisia symboleita tai se on muuten noidan maagisesti lataama saavuttamaan jokin noidan tavoite. Talismaani tehdään usein kaivertamalla okkultistisia symboleita metallilevyyn, jolla on yhteys sellaiseen planeettaan, jolla on korrespondenssi tarkoituksen kanssa. 

Esimerkiksi raa'an kuparin kantaminen amulettina auttaa ihmisten hyviin reaktioihin yleisesti. Manipuloimalla metallia symboleilla  saadaan talismaani, joka hakee rakkautta tietyltä ihmiseltä.

Talismaani voidaan koota myös useammista tavaroista, joilla on korrespondenssi tarkoitukseen ja näin kasvattaa talismaanin voimia. 

Tehdäksesi talismaanin etsi tietoa esineiden korrespondensseista. Helpoin tapa on käyttää jo toimivaksi todettuja, itselle tuttuja symboleita.

Noita voi myös ladata amuletin ja talismaanin. Suojaavat symbolit tai esimerkiksi kristallit, eivät tarvitse mitään sen kummenpaa toimiakseen, mutta niitä voimistaakseen ne voi myös ladata. Minkä tahansa amuletin voi ladata esimerkiksi reiki-energialla (mikäli reiki-energian käyttäminen on sinulle tuttua). 

Noita voi myös ladata objektin ottamalla sen käteensä ja ajattelemalla mitä amuletti/talismaani edustaa. Visualisoi amuletista/talismaanista tulevan edustaja juuri sille sisällölle, johon intentiosi keskität. Voit myös lausua sanat ääneen, mikäli se sinusta tuntuu hyvältä. 

Esimerkki suojaavan amuletin/talismaanin lataamisesta: "Annan sinulle (nimeä esine) voiman suojella. Suojaat harmilta, suojaat sairaudelta, suojaat loukkaantumiselta. Annan sinulle voiman suojata kivulta ja kärsimykseltä. Suojaat kaikelta ja kaikilta, jotka yrittävät (minua, lapsen nimi, paikka...) vahingoittaa. Niin kuin sanon, näin olkoon!"

Amulettia ja talismaania voi pitää mukanaan tai tarpeen mukaan ripustaa esimerkiksi kodin ikkunaan, oven yläpuolelle, sängyn yläpuolelle (unensiepparit) jne...

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan