Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Perinteisesti noitapurkit ja noitapullot on tehty suojelemaan ja ne ovat sisältäneet teräviä ja ikäviä objekteja (niihin on usein käytetty myös loitsijan pissaa). Jos haluat tietää miksi juuri näitä asioita, lue postaukseni magian periaatteista. 

Purkkeja ja pulloja voi kuitenkin tehdä useisiin eri tarpeisiin. Tässä tekstissä on kaksi esimerkkiä noitapullosta, joista toinen on klassinen suojaukseen tarkoitettu pullo/purkki ja toinen onnellisuutta ja rauhaa tuova pullo/purkki. Lopuksi myös ohje muilla intentioilla täytettäviin purkkeihin.

Tulen myös myöhemmin lisäämään blogiin erilasia tapoja soveltaa noitapulloja/purkkeja. Seuraavia lisäyksiä ovat rahan saamista lisäävä purkki ja hieman harvinaisempaa herkkua lukijoille on tulossa myös kirouspurkki, joten mikäli olet näistä kiinnostunut kannattaa seurata blogia.

Yleisohjeet noidan purkkien tai pullojen tekoon.


Tarvikkeet:
- Pieni lasipurkki tai lasipullo, jossa on suljettava korkki
- Merkityksellisiä, maagisia asioita purkin sisälle

Taika:
- Laita tavarat purkkiin (Huom! Aina pariton määrä asioita) ja sinetöi purkki mieluiten sulatetulla vahalla, nauhalla tai jollakin, mikä on taikasi kannalta merkityksellistä. Kun sinetöit purkin vie se tulen tai suitsukkeen savun läpi ja sano, joko alempana tekstissä mainitut sanat tai jotain mikä sopii omaan suuhusi ja sinetöi intention.


Suojaava noidan purkki


Kannattaa tehdä vähenevän kuun tai mustan kuun aikaan. Täytä purkki kaikenlaisilla ikävillä ja terävillä objekteilla. Tähän käy hyvin esimerkiksi naulat, lasinsirut, luut, hiukset, karvat, aseet... Lisää pissaa (jos se sinusta tuntuu sopivalta, perinteisesti sitä on käytetty) tai korvaa se esimerkiksi etikalla. Voit lisätä pulloon vahvoja yrttejä (tutki yrttien korrespondensseja) tai suolaa ja pippuria, punaisen tai mustan nauhan, mustia kiviä, francinsennea, inkivääriä, karhunputkea, anista ja mustaa kynttilän vahaa purkin sinetöimiseen. Visualisoi vahvaa, suojaavaa energiaa täyttäessäsi purkkia. Kun purkki on valmis, kätke se kotiisi tai hautaa pihamaallesi. Voit lausua pienen loitsun pätkän tai vain sanoa esimerkiksi: "Tämä purkki suojatkoon kotiani ja rakkaitani, niin olkoon!". 

Onnellisuus ja harmonia purkki


Kannattaa tehdä kasvavan kuun tai täydenkuun aikaan. Käytä yrttejä tai kristalleja, joilla on yhteys onnellisuuteen ja rauhaa, kuten laventelia, hasselpähkinää, mesiangervoa, orvokkia, kookosta, kamomillaa, vadelmanlehtiä sitrusta, ametistia, citriiniä tai ruusukvartsia. Lisää sokeria tai hunajaa tuodaksesi ekstra makeutta. Tämän purkin voit myös kätkeä tai haudata, mutta jos asettelet esineet ja asiat kauniisti purkkiin, voit myös halutessasi esimerkiksi ripustaa sen esille.

Muita intentioita


Voit käyttää mitä tahansa tarkoitukseesi sopivia yrttejä, kristalleja ja esineitä. Tutki yrttien, kivien ja tavaroiden korrespondensseja ja valitse sopivat. Valitaksesi voimakkaimman ajankohdan purkkisi tekoon lue myös kirjoittamani postaukset loitsun ajoittamiseen liittyen. Itse tykkään yleensä sanoa vain itentioni lyhyesti purkkia sinetöidessä, mutta tässä myös loitsun pätkä, jota voit soveltaa (ja suomentaa) haluamaksesi.
"May my heart's desire shine
On this witchy jar of mine.
Will the magic come to me,
An' it harm none, So shall it be."

Suojaavan purkin ja onnellisuus purkin ohjeet sekä loitsunpätkä on lainattu soveltaen Amy Cesarilta.


Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit