Kuinka noita voi käyttää energiaa

Löydä oma energiasi

Jokaisella meistä on oma energia sisällämme. Avaimen noituuteen saa, kun oppii valjastamaan tuon energian käyttöönsä ja manipuloimaan sitä. Tässä muutamia keinoja, joiden avulla voit löytää oman energiasi. Olen aikaisemmin kirjoittanut perustietoa noidan omasta energiasta, lue siitä täältä.

Keskity ensin omalla tavallasi, esimerkiksi meditaation avulla.

1. Käytä chakroja

Tunnustele kehosi energiaa kädelläsi, ensin pitämällä kämmentäsi n. 10 sentin päässä päästäsi ja tämän jälkeen hitaasti liikuttamalla sitä selkärankasi myötäisesti. Usein henkilökohtainen energia on keskittynyt chakroihin. Kun tunnet energian, yritä liikuttaa se kämmentesi keskelle ja näin tuomaan energia käsiisi.

2. Valopylväs

Visualisoi energiasi valopylväänä, joka yltää päälaeltasi varpaidesi kärkiin. Minkä väristä energiasi on? Miltä se tuntuu? Yritä ottaa osa energiasta keskiosastasi ja tuoda se kämmeniisi. Vie energia takaisin keskelle, kun olet onnistunut.

3. Aura

Jos tunnet olevasi vahvasti yhteydessä Auraasi, voit visualoisoida tuon värikkään energian sisäisenä energianasi. Tunne Aurasi energia ympärilläsi. Yritä keskittää osa energiasta kämmeniisi ja vapauta se sitten takaisin.

4. Korkeampi tietoisuutesi

Jos kommunikoit usein korkeamman tietoisuutesi kanssa, se voi auttaa sinua tuntemaan hänet voimasi lähteenä. Visualisoi, kuinka korkeampi tietoisuutesi/minuutesi tulee yhdeksi sinun kanssasi ja täyttää sinut valolla. Keskitä tuo valo kämmeniisi, onnistuttuasi vapauta energia jälleen.

Muiden energianlähteiden käyttäminen

Noita voi ammentaa energiaa tilapäisesti myös muista lähteistä kuin itsestään. Usein noidan oman energian ja muiden lähteiden yhdistäminen kannattaa. Tällöin noita myös pystyy voimakkaanpaan magiaan. 

1. Kundaliinireikienergia

Noita voi hyödyntää suojauksessa, parantamisessa ja kaukoparantamisessa kundaliinireikienergiaa. Noita voi kanavoida universumin puhdasta valkoista korkeaa energiaa omien käsiensä kautta. 

2. Vesi

Vesi varastoi ja puhdistaa energiaa. Tämän vuoksi noita voi kerätä sadevettä tai tehdä kuuvettä. Kun noita kertoo vedelle intentionsa, vesi muistaa sen. Lue myös vesi magiassa postaukset.

3. Maa

Maa on suuri voimanlähde. Maaginen työskentely ulkona auttaa valjastamaan luonnon energioita noidan käyttöön. Lue myös elementtien käytännöllistä magiaa.

4. Aurinko ja kuu

Noita voi ladata maagisia esineitä ja työvälineitään auringon ja kuun valossa valjastaakseen niiden energiaa käyttöönsä.

5. Tuli

Tuli ja savu ovat suureksi avuksi magiassa. Sytytä kynttilä tai suitsuke ja käytä niiden energiaa. Lue myös helppoa kynttilämagiaa.

6. Kivet ja kristallit

Kivet ja kristallit sisältävät energiaa, jota noita voi hyödyntää. Niitä voi myös ladata tai ohjelmoida toimimaan noidan haluamalla tavalla. Lue kaikki kiviin ja kristalleihin liittyvät postaukset.

7. Kasvit

Kasvit ovat erinomaisia kodin suojaajia ja voimanlähteitä. Hoida niitä rakkaudella. Lue kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle.

8. Henkimaailma ja luut

Noita voi ammentaa energiaa myös henkimaailmasta tai esimerkiksi luista.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot