Kuinka nostaa omaa värähtelytaajuutta

Positiivinen hyvä energia värähtelee korkealla taajuudella, kun taas negatiivinen matalalla. Voit nostaa omia energioitasi lukuisilla eri tavoilla. Kaikki keinot eivät sovi kaikille, mutta tältä listalta löydät varmasti jonkin itsellesi sopivan tavan.

1. Päätä millaista käytöstä tai toimintaa et enää hyväksy itseltäsi tai muilta. Sitoudu muutokseen ja toimi päätöksesi mukaan. Opi asettamaan rajat.

2. Selvitä mistä nautit elämässäsi ja tee sille tilaa. 

3. Visualisoi ja manifestoi unelmaasi päivittäin. Manifestointi onnistuu, kun ajattelet ja tunnet, että unelmasi on jo tapahtunut. 


4. Päästä irti tunteesta, että tarvitset jotain uutta, ole sen sijaan kiitollinen niistä asioista, joita sinulla on. Kiitollisuus tuppaa tuomaan elämään lisää kiitollisuuden aiheita.

5. Päästä irti itsesi sellaisesta versiosta, joka ei enää palvele sinua.

6. Kun paska osuu niin sanotusti tuulettimeen, anna itsesi tuntea siihen liittyvät negatiiviset tunteet - mutta älä jää märehtimään niihin.

7. Muuta oma sisäinen puheesi rakentavaksi. Puhu itsestäsi kauniisti, sillä sinä kuuntelet koko ajan. Älä tuomitse itseäsi tai toivo, että olisit joku toinen. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, että useimmat kiroukset lähtevät meidän omasta suustamme ja tämä pitää paikkansa.


8. Arvosta myös varjominuuttasi. Tee varjotyöskentelyä. Älä piilota, välttele tai peittele varjoasi, vaan opi rakentavia tapoja ilmaista sitä.


9. Muuta triggerisi uuteen muotoon, näe ne sellaisena kuin ne ovat ja käytä niitä muutoksen työkaluna.

10. Et todellisuudessa ole yhtä kuin huono itsetuntosi, voit päästää siitä irti ja tulla sellaiseksi kuin oikeasti olet.

11. Suhtaudu omiin tunteisiisi myötätunnolla. Anna myös negatiivisten tunteiden tulla ja mennä aaltojen tapaan.

12. Likainen tai sotkuinen koti värähtelee alhaisella energiatasolla. Koti kannattaa puhdistaa niin fyysisesti kuin energeettisestikin. Sotkuisessa kodissa leijailee helposti negatiivista energiaa ja silloin myös omien energioiden nostattaminen on vaikeaa.


13. Erittäin tehokkaita tapoja energioiden nostamiseen ovat myös meditoiminen, chakrojen puhdistaminen ja kundaliini reikihoito, jota aivan ehdottomasti suosittelen ammattilaisen tekemänä.

14. Ole kiltti muille, tee positiivisia juttuja niin magiassa kuin muutenkin. Sekä hyvällä, että pahalla on useimmiten tapana palata lähettäjälleen.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot