Vierailu-unet - Oletko kommunikoinut unessasi kuolleen läheisen kanssa?

Oletko koskaan nähnyt unta, että olet kommunikoinut edesmenneen läheisen kanssa ja miettinyt oliko läheinen todella siinä? Vierailu-unet ovat unia, joissa kommunikoidaan kuolleen läheisen kanssa. Yleensä unessa on joku hyvin läheinen perheenjäsen tai ystävä, mutta on mahdollista, että unessa on myös esimerkiksi läheinen lemminkki. 

Joskus uni kuolleesta läheisestä on vain tavallinen irtipäästämisuni, jonka avulla mielemme prosessoi suruamme tai läheisen kuolemaa. Irtipäästämisunen voi tunnistaa siitä, että ne ovat unia, joissa mikään ei tunnu loogiselta ja saatat olla tekemässä yhdessä hetkessä jotakin ja samassa jotain ihan muuta. Irtipäästämisunessa käsitellään monenlaisia tunteita ja ne voivat hämmentää tai jopa pelottaa. Mielesi voi myös haluta muistaa edesmenneen rakkaan.

Näistä merkeistä huomaat, onko unesi oikea vierailu-uni

1. Vieraileva henkilö vaikuttaa onnelliselta ja terveeltä

Jos henkilö voi huonosti tai on loukkaantunut, uni ei yleensä ole vierailu-uni vaan alintajuntamme työstää suruamme. Vierailu-unessa henkilö vaikuttaa nuoremmalta ja terveeltä. Sairaus ei vaikuta häneen enää kuoleman jälkeen.

2. Unessa on looginen jatkumo

Vierailu-uni on looginen kokonaisuus, jossa selkeästi tiedät, että A johti B:hen.

3. Yksityiskohdat ovat eläviä

Vierailu-uni on hyvin elävä, muistat hyvin yksityiskohdat ja esimerkiksi tuoksun tai kosketuksen.

4. Yleinen tunnelma on rakkaus ja rauha

Useimmiten vierailu-unessa vallitsee rauhan ja rakkauden ilmapiiri. On yleistä, että kuollut läheinen yksinkertaisesti haluaa ilmaista sinulle rakkautesa. Joskus heillä on myös viestejä muille tai toiveita kesken jääneen asian suhteen. Jos taas edesmennyt henkilö on sinulle vihainen tai huutaa unessasi, se on mitä todennäköisimmin heijastusta omista tunteistasi, eikä siis aito vierailu-uni.

5. Muu symboliikka unessa, joka liittyy ko. henkilöön

Kuten kaikissa unissa symboliikka on tärkeää. Vierailu-unessa kommunikaatiota saattaa symboloida puhelin, radio, kirje, viestien vaihtaminen jne.

6. Sinun ei välttämättä tarvitse sanoa mitään

Vierailu-unessa esimerkiksi halaus voi välittää kaiken tarvittavan informaation. Vierailu-uni voi kertoa vahvasta yhteydestänne.

7. Uni tuntuu todelliselta

Jos uni tuntuu sinusta todelliselta ja tunnet, että kyseessä on vierailu-uni, se luultavasti oli sitä. 

Kuinka oppia näkemään vierailu-unia

Kaikki voivat oppia näkemään vierailu-unia, eikä siihen tarvita mitään erityistä lahjakkuutta. 

1. Voit valmistautua vierailu-unen näkemiseen meditoimalla iltaisin. Meditointi rauhoittaa mielen ja kehon ja tekee vastaanottavaisemmaksi unille. 

2. Vahvista, että haluat nähdä vierailu-unen. Joskus tarvittaan vahvistus, sillä alintajunnassasi saatatkin pelätä tämänkaltaisen unen näkemistä. Sano "Olen valmis näkemään unta (henkilön nimi) ja vastaanottamaan häneltä viestin." Voit toistaa tämän affirmaation useana iltana.

3. Unipäiväkirjan pitäminen voi auttaa näkemään vierailu-unia samoin kuin selkouneen pääsemisessä.

Miksi et näekään vierailu-unta haluamastasi henkilöstä

Kuolleilla on omat henkiset päämääränsä ja tavoitteensa. Niillä ei myöskään automaattisesti ole kykyä kommunikoida kanssasi unen välityksellä. Toiset eivät välttämättä haluakaan kommunikoida. Rakas läheinen on myös voinut ylittää rajan nopeasti ja olla lopullisesti sinut fyysisen maailman kanssa. Hän on jo siirtynyt seuraavaan vaiheeseen henkisellä matkallaan. Jos sinulla on paljon negatiivisia tunteita tai traumoja henkilöä kohtaan, ei hänen ole rakentavaa tulla kanssasi juttusille. 

Aina kannattaa myös muistaa, että kuolleenakaan läheinen ei välttämättä anna hyviä neuvoja. Vaikka joku on henki, se ei automaattisesti tee hänestä hyvää henkiopasta tai valaistunutta olentoa!
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen teksti! Huvittavaa, että populaarikulttuurissa usein annetaan paljon dramaattisempi kuva kuolleiden vierailuista unissa: niillä on aina jäänyt jotain kesken, ne saattavat olla epätoivoisia ja pyytää apua jne. 😄 Mutta kaipa se johtuu siitä, että tämä luo paljon enemmän draamaa, kuin pelkät mukavat hyvästit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :) juuri unessa läheisen tapaaminen liittyy usein mukavat hyvästit, vaikka on mahdollista, että hän haluaa myös lähettää muita terveisiä. Unessa nähtynä läheinen on jo siirtymässä eteen päin ja tämän vuoksikaan ei luultavasti ole enää kovin kiinnostunut tämän maailman asioista. Blogissani on lokakuussa tulossa myös kiinnostava postaus kummituksista, joiden kanssa tilanne saattaa olla toinen ja mennä myös uhkaavaksi (pääsääntöisesti kuitenkin myös kummitukset ovat melko neutraaleja).

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan