Lumous: Näkymättömyys Osa 1

Tämä näkymättömyyteen pyrkivä lumous on varsin simppeli. Lumous ei tietenkään tee sinua täysin näkymättömäksi, mutta erittäin vaikeasti havaittavaksi. Huomioithan, että lumous ei toimi niin hyvin, jos tuotat kovasti meteliä, puhut ihmisille tai joku etsii juuri sinua. Lumous kuitenkin pitää sinut useimpien ihmisten tutkan ulkopuolella. 

Et tarvitse mitään sen kummempia välineitä, vain taitoa visualisoida ja omat voimasi. Lumouksen miinuspuolena on, että sen suorittaminen vaatii aika paljon harjoittelua, lisäksi lumousta on "ruokittava" näkymättömyyden ajan. Kun onnistut tässä, lumouksen kyllä pitäisi toimia. Esivalmisteluina pukeudu aina paikan ja tapahtuman edellyttämällä tavalla. Pukeudu siis siten, mitä ihmiset odottavat näkevänsä. Älä laita juhliin pyjaman housuja jne. Näin edesautat lumouksen toimintaa. Haluat tehdä mahdollisimman helpoksi ihmisille olla huomaamatta sinua. Voit harjoitella lumousta ensin kotona. 

Puhdista itsesi esimerkiksi kylvyn tai salviasuitsukkeen avulla. Istu mukavasti ja sulje silmäsi. Keskity ihosi pintaan juuri siinä, missä ihosi kohtaa vaatteen tai ilman. Keskity juuri tähän aineelliseen kohtaan. Kun olet valmis visualisoi, kuinka rajaviiva aineellisen ja aineettoman välillä alkaa hämärtyä ja sulautua taustaan. Visualisoi, kuinka kehosi muuttuu pikkuhiljaa usvamaiseksi, aivan kuin sen läpi voisi nähdä. Vahvista tätä mielikuvaa mahdollisimman vahvaksi ja lukitse se mieleesi. Ota tähän aikaa niin kauan kuin tarvitset. Aloita uudestaan, jos mielikuvasi hälvenee.

Kun olet valmis yritä avata silmäsi, nousta ylös ja kävellä. Vältä näkymästä heijastavilta pinnoilta, sillä se pilaa nopeasti mielikuvasi. Pystytkö pitämään mielikuvaa yllä liikkuessasi? Kun pystyt pitämään usvamaisuutesi liikkuessasi, on aika kokeilla näkymättömyyttä muiden ihmisten läsnäollessa. Jos mielikuvasi haihtuu muiden läsnäollessa, älä lannistu. Yritä uudelleen. Näkymättömyyttä on myös helpompaa ylläpitää  joidenkin toisten ihmisten seurassa kuin toisten. Samoin eri tapahtumien ja paikkojen välillä on eroja.

Julkaisen tulevaisuudessa muitakin näkymättömyyteen liittyviä postauksia, joten jos olet kiinnostunut aiheesta, kannattaa seurata blogia.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot