7 yleisintä unityyppiä

1. Irtipäästämisunet


Irtipäästämisunet ovat yleisimpiä unia, jotka auttavat meitä työstämään ongelmaa tai kokemusta alintajunnassa. Irtipäästämisunet järjestelevät ja käsittelevät kaikkea sitä informaatiota, jota valveilla keräämme. Ne voivat olla täynnä symboliikkaa. Yleensä irtipäästämisunet eivät ole pelottavia, mutta voivat jättää hämmentyneen tunteen unesta heränneelle.

2. Viestiunet

Universumi yrittää kertoa sinulle jotakin. Usein toistuvat unet ovat viestiunia. Jos viestiunessa on symboliikkaa, unta voi olla vaikea tulkita. Jos heräät viestiunesta, sinulla on luultavasti tunne, että sinun täytyy muistaa jotain unimaailmasta. Viestiunet voivat kertoa mistä tahansa elämäsi asiasta. Ne voivat myös varoittaa. Viestiunien tulkitseminen voi auttaa elämässä monella tapaa.

3. Enneunet

Enneunet ennustavat tulevaa tai kertovat jostakin, mitä tapahtuu tällä hetkellä, sinun nukkuessasi. Enneunia voi olla vaikea erottaa viestiunista. 

4. Selkouni

Selkounen näkijä on kokoajan kontrollissa unestaan. Selkouneen pääsemistä voi opetella ja sen lisäksi, että se on kivaa, voi selkouni auttaa manifestoimaan elämään sitä mitä haluat. Selkouni auttaa myös monia, jotka näkevät paljon painajaisia. Olen aikasemmin kirjoittanut laajasti selkounesta, aiemman tekstin pääset lukemaan täältä.

5. Vierailu-unet

Oletko tavannut unessasi edesmenneen läheisesi? Tällaiset unet ovat vierailu-unia ja niissä todella kommunikoidaan edesmenneen läheisen kanssa. Vierailu-unet ovat hyvin eläviä ja yksityiskohtaisia. Useimmiten niissä on rauhan ja rakkauden tunnelma, mutta joskus läheinen on myös tullut ohjaamaan tai varoittamaan sinua. Olen aikaisemmin kirjoittanut laajemmin vierailu-unista, aiemman tekstin pääset lukemaan täältä.

6. Toiveunet

Toiveunet ovat unia, joissa saat sen mitä olet toivonut. Onnellisuus toiveunessa voi auttaa sinua manifestoimaan toivomasi asian.

7. Painajaiset

Painajaiset ovat unia, jotka pelottavat tai aiheuttavat surullisuuden tunteen. Painajaiset ovat usein viestiunia, jotka esittävät asiansa erittäin voimakkaasti. Painajaiset saattavat olla myös alintajunnan tapa käsitellä esimerkiksi traumaattisia tapahtumia. Usein stressaantuneena tai ahdistuneena näkee paljon painajaisia. Sen ymmärtäminen, mistä painajainen johtuu, auttaa lopettamaan painajaisen.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen