Kauneusmagiaa - 2 erilaista kauneustaikaa

Kauneusmagiaan otollisimpia ajankohtia ovat Beltane (kevätpäivän tasaus 1.5.) sekä maanantait ja perjantait.

Taikapeili

Tämä taika perustuu hyvin pitkälti vetovoiman lakiin ja kiitollisuuteen. Perusajatuksena on, että universumi antaa meille, niitä muutoksia joihin keskitymme ja joita edustamme. Kun osaat olla kiitollinen jo tapahtuneista muutoksista, muutokset jatkuvat ja toteutuvat vielä isommin ja paremmin. Kannattaa olla tarkkana ja huomata pienimmätkin muutokset, jotta osaa olla niistä kiitollinen (universumille, tai jumalolennolle/enkelille/hengelle, jolta on pyytänyt apua).

Tarvikkeet:

Peili (mieluiten sellainen, jota ei ole käytetty muuhun)

Ruusu suitsuke

Puhdista peili ylimääräisistä energioista (ks. esineiden puhdistus). Luo kehä. Sytytä suitsuke ja rentoudu syvään hengittäen. Katso itseäsi peilistä. Löydä mahdollisimman monta hyvää ja tyydyttävää asiaa ulkonäöstäsi kuin mahdollista. Sen jälkeen keskity jokaiseen ja sano hiljaisella äänellä kiirehtimättä: "Annan kiitokseni hyvästä ulkonäöstäni, kiitän itseäni kauniista esim. silmistäni. Kiitän universumia samasta ominaisuudesta. Ja halutessasi kiitän jumalolentoa/enkeliä/henkeä samasta ominaisuudesta. Annan kiitokseni koko ajan kasvavasta kauneudestani..."Jatka seuraavaan ominaisuuteen. Opettele kaava ja toista sitä kymmenkunta minuuttia.Sitten sulje silmäsi ja pyydä universumia, jumalaa, henkeä tai enkeliä valintasi mukaan kaunistamaan sinua perustuen hänen omaan viisauteensa.

Maadoita itsesi hyvin tämän jälkeen tai tee jotain fyysistä. Unohda koko asia kunnes seuraavana päivä toistat rituaalin uudestaan. Toista rituaali joka päivä, kunnes olet tyytyväinen ja tämän jälkeen perjantaisin pitääksesi yllä muutosta. 

La Comtesse de Cagtiosto - 124 vuotiaan kreivittären taika

Tarvikkeet:

Käyttämätön peili
Kangasta - musta tai punainen silkki olisi parasta, musta tai punainen sametti toiseksi parasta
Ruusuvettä tai ruusuöljyä
 
Kreivittären huhutaan olleen upea kaunotar, jonka ikää oli mahdotonta päätellä. Joskus hänen nähtiin vaivihkaa hypistelevän peiliään.

Puhdista peili aiemmista energioista. Pudota seitsemän tippaa ruusuvettä/ruusuöljyä peilille. Käytä kangasta peilin pyyhkimiseen ympyräisillä vedoilla, myötäpäivään. Katso samalla peiliin ja näe itsesi sellaisena kuin haluat olla. Välittömästi tämän jälkeen peitä peili kankaalla ja laita turvalliseen paikkaan. Toista päivittäin kunnes näet muutoksen. Tee sen jälkeen niin usein kuin on tarpeen. Aloita pienistä ja uskottavista muutoksista.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot