Näistä merkeistä tiedät, että kotonasi kummittelee - milloin on syytä huolestua?

Tähän aikaan vuodesta on jotenkin sopivaa kirjoittaa kummituksista. Halloweenin ja Samhain aikaan verho tämän ja tuonpuoleisen välillä on muutenkin ohuimmillaan. Tässä postauksessa keskitytään kummittelun merkkeihin kotonasi ja siihen, milloin on syytä huolestua.

Kummitukset ovat yleensä sellaisessa paikassa, johon heillä oli tunneside eläessään. Joskus henki saattaa olla kiinnittynyt myös hänelle erityiseen tavaraan. Kummitukset etsivät usein päätöstä ja reittiä eteenpäin ja ovat useimmiten hämmentyneitä, eivätkä aivan ymmärrä nykyistä olomuotoaan. Kummituksilla ei ole omaa energiaa ja ne saattavat imeä energiaa elävien tunteista, koska tunteet muodostavat astraalia energiaa. Kummitus saattaa myös uskoa, että talo, jossa asutte on itse asiassa hänen eikä sinun. Kummituksella voi olla jopa agressiivisia intentioita. Toisaalta kummitus voi olla myös edesmennyt läheisesi. Kummitukset voivat olla hyviä tai pahoja, suurin osa niistä on kuitenkin neutraaleja. Yleisesti ajatellaan, että kummitus voi antaa merkkejä itsestään ainoastaan, jos se saa imettyä astraalia energiaa. Tässä tapauksessa merkkejä voivat olla:

1. Selittämättömät äänet

Keskellä yötä kuulet askeleita portaissa, mutta olet yksin kotona. Selittämättömät äänet, kuten askeleet, ovenkahvan äänet, tavaroiden putoamisesta aiheutuvat äänet, vaikka et voi nähdä niitä. Nämä kaikki voivat olla merkkejä kummituksesta ja kummitus voi tuottaa nämä äänet monesta eri syystä.

2. Ovien ja ikkunoiden avautuminen ja sulkeutuminen

Tulet kotiin ja makuuhuoneen ikkuna on auki, vaikka olit varma laittaneesi sen kiinni. Yleensä oven tai ikkunan huomataan olevan auki, ilman, että sen avaamista on nähty. Ovien ja ikkunoiden availu voi olla kummitukselle puhtaasti symbolista ulospääsyn etsimistä. 

3. Tavaroiden katoaminen

Etsit avaimiasi, mutta niitä ei näy missään. Yhtäkkiä löydät ne eteisen pöydältä, josta olit jo etsinyt useaan otteeseen. Tavarat saattavat kadota ja ilmestyä takaisin ilman syytä. Joskus tavarat löytyvät aivan eri paikasta kuin missä ne olivat ja joitakin tavaroita ei enää löydetä.

4. Valot ja elektroniset laitteet käyttäytyvät omituisesti

Räpsähtelevätkö valot ilman syytä? Entä menevätkö elektroniset laitteet itsestään päälle tai kiinni? Käyttäytyykö puhelimesi kuin sillä olisi oma tahto? Kaikki henget vaikuttavat elektronisiin laitteisiin. Jos kotonasi on voimakas kummitus sitä enemmän kaaosta se voi aiheuttaa.

5. Kotieläinten outo käyttäytyminen

Eläimet näkevät maailman eritavalla kuin ihmiset. Ne voivat nähdä varjot, henget ja kummitukset kotonasi ja jopa vuorovaikuttaa niiden kanssa. Yleensä eläimen käytös muuttuu radikaalisti, jos kummitus on läsnä. Eläin tietää onko kummitus kiltti vai vihamielinen. Kotieläin voi tuijottaa kummitusta tai lähteä karkuun ja piiloutua.

MILLOIN ON SYYTÄ HUOLESTUA

Yleensä kodissa olevat kummitukset ovat neutraaleja. Eläessään pahan ihmisen kummitus voi kuitenkin olla hyvin pahantahtoinen ja jatkaa muiden piinaamista vielä kuoltuaankin. Tällaisia kummituksia voivat olla pahat noidat, väkivaltarikolliset, sarjamurhaajat - pahat ihmiset. Pahantahtoinen kummitus voi myös olla katkera kuolemastaan.

1. Kummituksen näkeminen

Useimmiten jos kummituksen voi nähdä, ollaan jo tultu liian pitkälle. Kummitus voi näyttäytyä monenlaisessa muodossa; ihmisenä, eläimenä, usvana...

2. Levitaatio ja telekineesia

Tavaroiden lentely, tavaroiden liikkuminen ja leijuminen, niiden rikkoutuminen...

3. Fyysinen hyökkäys

Heräät pahasta unesta ja sinussa fyysisiä merkkejä -  mustelmia, haavoja... Jos kummitus voi aiheuttaa pienen fyysisen vamman, se voi aiheuttaa muutakin!

MITÄ TEHDÄ, JOS KOTONASI KUMMITTELEE?

Tavallisista kummituksista ei välttämättä ole haittaa ja jotkut kokevat edesmenneen läheisen läsnäolon rauhoittavana. Mikäli haluat tavallisesta kummituksesta eroon, voit kokeilla seuraavia tapoja:

- Hyväntahtoinen henkiolento saattaa poistua kotoasi, jos vain ihan yksinkertaisesti pyydät sitä poistumaan. Itse olen kerran tällä tavoin poistanut henkiolennon kotoani. Henkiolento oli asunnon edellinen asukas, joten tiesin hänen nimensä. Hän oli kuollut asunnossani. Sanoin: "Hei Marja-Leena, et ole enää tervetullut tänne, pyydän sinua poistumaan ja jatkamaan matkaasi." Sen jälkeen en enää havainnut henkiolennon läsnäoloa.

- Laventelin polttaminen karkoittaa henkiä ja kummituksia. Myös salvian polttaminen voi auttaa. Tähän voi yhdistää sen, että puhuu ääneen ja käskee henkiolentoa poistumaan.

- Henkiolento voi kaivata apuasi. Voit sytyttää kynttilän ja puhua hänelle. Voit ohjata häntä menemään valoa kohti.

- Jos haluat tietää, mitä henkiolento haluaa tai kommunikoida sen kanssa, voit käyttää Ouija-lautaa, jonka turvallisesta käytöstä olen kirjoittanut kattavasti aikaisemmin.

- Ensiviikolla julkaisen postauksen siitä, mitä tehdä kun asioista tulee liian pelottavia, joten kannattaa seurata blogia.

- Jos kotonasi esiintyy huolestuttavia asioita; näet kummituksen, tavarat lentelevät tai joudut jopa fyysisen hyökkäyksen kohteeksi, älä panikoi, mutta kutsu itsellesi apua, joka osaa auttaa karkottamaan kummituksen. Huom! Jos joudut fyysisen hyökkäysen kohteeksi älä palaa kotiin, ennen kuin saat osaavaa apua.

Onko sinulla kokemuksia kummituksista? Olisi kiva kuulla kommenteissa!

Kommentit

  1. Voivatko eläimet kummitella? Kun ensimmäinen koirani kuoli, se tuntui seuraavan minua ulkona ja pyrkivän sisään ulko-oven takaa. Lopulta sanoin, että "jos minä nyt päästän sinut sisään, en pääse sinusta koskaan eroon". Sen jälkeen tuntemukset koiran läsnäolosta lakkasivat. En tiedä, oliko kyseessä oikeasti koiran aave, henki tms. vai olivatko tuntemukset vain oman mielikuvitukseni tai alitajuntani tuotetta, ehkä vain surua ja kaipausta. Mutta jännä homma oli kuitenkin. Myös edesmennyt hevoseni kohdalla minusta on välillä tuntunut lenkeillä, että se seuraa minua rinnallani. Erityisesti talviset, tuuliset illat ovat olleet tämmöisten tuntemusten ajankohtia. Mielikuvitusta varmaan tämäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestäsi ❤️Minun näkemykseni mukaan myös eläimet voivat kummitella, tai olet voinut ohimenevästi kohdata rakkaan lemmikisi hengen, joka on sittemmin jatkanut matkaansa tai vierailee tuonpuoleisesta luonasi. Mielikuvitusta tai ei nuo rakkaat lemmikkisi ovat luonasi ainakin sydämessäsi.

      Poista
  2. Totta, sydämessä ainakin mukana kulkevat. Haluaisin kuitenkin uskoa myös siihen, että niin ihmisten kuin eläintenkin matka jatkuu myös kuoleman jälkeen. Niin paljon on tullut vastaan etiäisiä, telepatiaa, toteutuneita unia ja muita outoja kokemuksia, että pakostakin joudun uskomaan siihen, että on olemassa paljon muutakin kuin se, mitä silmillä tai tieteen keinoin pystymme näkemään tai havaitsemaan.

    VastaaPoista
  3. Itselle on tapahtunut yliluonnollisia asioita lapsesta lähtien. Antiikkisesta taulusta on lentänyt vanhanaikasia ihmisten päitä, kaapin ovi on auennut ja pamahtanut samantien kiinni, antiikkinen lamppu on välkkynyt kolme kertaa sinä päivänä kun kokeilin nuorempana spiritismiä. Olen nähnyt edesmenneitä lemmikkejä, tuntenut kun ne ovat käpertyneet esim. jalkojen päälle nukkumaan. Tossa on jotain esimerkkejä mitä oon kokenut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ❤️ On aina mielenkiintoista kuulla, millaisia yliluonnollisia kokemuksia ihmisillä on! Onko sinua pelottanut kokemusten aikana vai onko asiat tuntuneet ikäänkuin luonnollisilta?

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot