Yleisimmät ongelmat Aurassa

Tämän tekstin lähteenä on artikkeli  magical recipes online - sivustolta, josta välillä voi löytää ihan kohtuu hyviäkin artikkeleita. Otin tekstiin mukaan kaikki ko. artikkelissa mainitut auran ongelmat, vaikka itse en ihan vakuuttunut olekaan esimerkiksi kohdasta 4, joka menee jo vähän kauhuelokuvan puolelle. Vaan mistäpä sitä tietää. (ks. myös Aura)

Kuvan lähde: Magical recipes online

1. Katkennut sidos universaaliin energiaan 

Kaiken kiireen keskellä unohtunut henkisyys. Tunne siitä, että olemme maagisia, uniikkeja ja kuitenkin osa jotain suurempaa. Olemme aina yhteydessä universumin energiaan. 

Ratkaisu: Uudista suhteesi universaaliin valon energiaan, universumiin tai jumaliin mikäli se toimii sinulle. Ei ole väliä miten, tee se itsellesi sopivalla tavalla. Rukoilemalla tai loitsimalla. Voit myös toivottaa suojelusenkelisi tervetulleeksi pysymään rinnallasi.

2. Parasiittiset sidokset (energiavampyyrit)

Noidat ovat kutsuneet jo aikojen alussa parasiittisiksi sidoksiksi, sellaisia suhteita, joita nykyisin kutsutaan myrkyllisiksi. (ks. Kuinka tunnistat energiavampyyrin)

Syy: Ajan viettäminen sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat syystä tai toisesta täynnä negatiivista energiaa. Tämä negatiivinen tasapaino saa aikaan "energian janon". Janon sammuttamiseksi henkilön täytyy saada yhteys uhriinsa. Se on heille haaste, koska luonnostaan ihmisellä on defenssimekanismeja energiasyöppöjä vastaan. Tälläinen myrkyllinen ihminen pyrkiikin kehittämään patologisen suhteen, josta ei tunnekuohuja ja syyllistämistä puutu. Tämä luo parasiittisen sidoksen, jossa he voivat mässäillä uhrin elinvoimalla ja energialla. 

Ratkaisu: Sidoksen murtaminen (ks.Sidoksen murtamisrituaalit) sekä henkisellä että psyykkisellä tasolla. Joskus myrkyllinen vaikutus on ollut niin suuri, että terapeutin apukin voi olla tarpeen. Ihan ensimmäiseksi kuitenkin lopeta kutsumasta myrkyllisiä ihmisiä elämääsi. Avuksi voi olla myös frankincence suitsuke, joka auttaa häätämään huonoja energioita. Piparminttu parantaa tunnetusti Auran arpia. 

"When you naturally have a healing aura, you attract a lot of damaged people, having them in your life could drain your energy. A reminder that it's not your job to heal everyone that enters your life. Take care of yourself first."

3. Halkeamat aurassa

Aurassa on paksu energiakilpi. Se on tehokas suojamekanismi matalavärähteisiä (negatiivisia) energioita ja kirouksia vastaan. Joskus kilpi saattaa kuitenkin murtua. Yleensä murtumat johtuvat psyykkisestä hyökkäyksestä. Hyökkäys voi olla psyykkinen, mutta ilmetä materiaalisella tasolla psykologisin asein. Kipu ja kärsimys saa aikaan heikkoutta ja psyykkinen hyökkäys saattaa murtautua kilven läpi jättäen arven ja oven auki tuleville hyökkäyksille. 

Ratkaisu: Vahvista Auraasi valolla ja rakkaudella. Voit toistaa parantavaa Ŕa(m) sanaa, joka on tulen ja valon sana ja ruokkii sekä vahvistaa Auraasi. Voit parantaa Auraa polttamalla sandalwood tai palo santo suitsuketta. Voit myös parantaa itseäsi Kundaliini Reiki energialla (tai käydä energiahoidossa). Katso myös tiedostava itsensä suojaaminen estääksesi murtumat tulevaisuudessa.

4. Watchers

Watchers eli vapaasti käännettynä katselijat ovat älyllisiä jäänteitä henkisestä hyökkäyksestä, pakotettuja ruokkimaan itseään kohteen Auralla, samalla raportoimaan mitä kohde tekee tai ajattelee. Magical recipes online- sivuston mukaan watcherit ovat eräs magian mustimmista muodoista. Onko sinusta koskaan tuntunut, että joku katselee sinua koko ajan? Tietäen mitä teet? 

Ratkaisu: Katselija ei ole itsenäinen kokonaisuus vaan osa toisen olevaisen kokonaisuutta. Se täytyy manata ulos Aurasta. Polta Dragon's bloodia tai sekoita se laakerin lehtiin, apilaan ja cayenne pippuriin. 

5. Tukkeutuneet chakrat

Chakrat voivat olla tukkeutuneet monesta syystä. (ks. Chakrat). Myös negatiiviset tunteet tai traumat ovat voineet myrkyttää niitä. Chakrojen tukkeutuminen aiheuttaa monia ongelmia. 

Ratkaisu: Puhdista chakrat, jotta energia pääsee taas virtaamaan. Polta myrnia tai palo santoa. Kannattaa tehdä myös chakrojen tasapainottamis-meditaatio tai hoida chakroja kundaliini Reiki energialla.

6. Energiajäännökset

Aura on uniikki ja älykäs energia matriisi. Tärkeä informaatio menee ja tulee. Joskus pahoja asioita tapahtuu ja Aura reagoi tuottamalla defensiivistä energiaa. Joskus Aura varastoi informaation, koska varautuu samanlaiseen hyökkäykseen tulevaisuudessa. Se ei ole pahaa energiaa, mutta muisto talletettuna astraalienergiaan Auran sisällä. Tämä energia voi saada olon tuntumaan raskaalta. 

Ratkaisu: Meditoi ja pyri ymmärtämään jäännöksen luonne. Mikä sen aiheutti? Voit polttaa esimerkiksi agrimony tai valkosalvia suitsuketta päästäksesi eroon raskaasta ja pahansuovasta energiasta.

7. Epävakaa maadoittuminen

Maadoittuminen on erittäin tärkeää kaikenlaisen taianteon, energiahoitamisen ja henkisen työskentelyn jälkeen tai jos tunnet liikaa leijailevasi pää pilvissä tai koet olevasi irrallaan tästä hetkestä. Kokeile esimerkiksi tätä maadoittumismeditaatiota.


Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Rakkausmagia: Keitetyn ruusun taika

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen