Meditaatio, Visualisointi, Korkeavärähteinen energia ja Divinaatio (Divination)

Meditaatio

Meditaatio on hyvä perusta kaikelle, eikä sen tarvitse välttämättä olla monimutkaista. Meditaatio voi olla hengitysharjoituksia, ohjattua meditaatiota tai vaikka kävelymeditaatiota. On pääasia, että rentoudut ja annat mielen ensin hiljentyä. Joskus jos mielen hiljentyminen ei tunnu onnistuvan, saattaa olla tarpeen antaa mielen rauhassa liikkua haluamiaan polkuja, kunnes se on valmis rauhoittumaan. 

Harjoittelun avulla meditatiiviseen tilaan pääseminen helpottuu ja nopeutuu. Meditointi on avuksi noidalle tukemaan niin henkistä, fyysistä kuin maagistakin terveyttä.

Visualisointi

Visualisoinnin voi yhdistää meditaatioon, mutta se on myös mahtava taito joka kehittyy ja jatkuvasti parantaa ja hyödyttää magian harjoittamisessa ja loitsuissa. Visualisointia voidaan pitää kuvittelun taitona. Se voi auttaa noitaa myös Divinaation kanssa ja erilaisissa psyykkisten kykyjen kehittymisessä. Ensimmäinen asia, missä visulisointia voi ja kannattaa opetella on (ks.) tiedostava itsensä suojaaminen.

Korkeavärähteinen energia

Nykyisin universaalia energiaa nimetään kundaliiniksi, valoksi tai voimaksi. Sitä voi myös nimetä eetteriksi. Pohjimmiltaan kyse on samasta voimasta, joka taolaisilla on chi, hinduilla prana, polynesialaisilla mana ja muinaisilla egyptiläisillä ka. Energian voit aistia intuitiivisesti, sitä voi kasvattaa, kanavoida, sillä voi ladata objekteja ja amuletteja, ja sillä voi parantaa. 

Energian ajatellaan yhdistävän kuolevaisen ruumiin ja kuolemattoman sielun. Joissain lähteissä ajatellaan, että se millä voi parantaa, voidaan myös tehdä pahaa (jopa tappaa) ja energiaa käytetään negatiiviseen. Se ei ole hyvä idea ihan jo siinäkin mielessä, että asioilla on tapana palata lähettäjälleen.

Divinaatio (Divination) 

Divinationille ei ole oikein muita hyviä suomennuksia kuin divinaatio, joka sinänsä ei avaa sanaa sen enempää. Divination viittaa ennustamiseen, mutta myös korkeampaan energiaan ja korkeampaan tietoisuuteen ja jumalallisuuteen. Noita voi kehittää kykyä Tarot-kortein, riimukivillä, luilla, teelehdillä, kristallipallolla tai heilurin (pendulum) avulla. Ihan mikä sinulle tuntuu luontaisimmalta ja kannattaakin kokeilla useita eri tapoja. Itse käytän eniten Tarot-kortteja ja heiluria. Tarot-kortteihin perehtyminen vie aikaa, mutta kannattaa. Oman pakan voi valita intuition avulla. Heiluri on helposti lähestyttävä ja antoisa tapa kokeilla divinaatiota.

Jos pidit tästä postauksesta lue myös
Maadoittuminen

Kommentit

  1. Divinaatio. Eng. Divine - adj. jumalallinen, verb. ennustaa, subst. jumaluusoppinut

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Chakrat