Tarot tiistai - Esittelyssä The Starseed Oracle pakka

Tänään ajattelin esitellä uusimman lisäyksen korttipakkoihini The Starseed Oracle pakan. The Starseed Oracle ei varsinaisesti ole Tarot pakka vaan 53 korttinen oraakkeli korttipakka. Oraakkeli kortteja kuitenkin käytetään samaan tapaan kuin Tarot kortteja. The Starseed Oracle pakan ovat luoneet Rebecca Campbell ja Danielle Noel. Kuten yleensäkin valitsin pakan hyvin intuitiivisesti, en ollut ostamassa uutta korttipakkaa, mutta The Starseed Oracle tuntui kutsuvan minua niin voimakkaasti, että ostin sen.
Korttien taide on minulle aina hyvin tärkeää ja siinä, missä esimerkiksi Tarot Illuminati- korttien taide on hieman synkkää on The Starseed Oraclen taide aivan yhtä kaunista, mutta herkkää ja täynnä valoa. Koko pakka on pastellin sävyinen ja kuvat herättävät voimakkaita mielikuvia, jotka eivät ole täysin tästä maailmasta. Korttien mukana tuli ohjekirja, joka kertookin The Starseed Oracle-korttien pohjautuvan ajatukseen, että olemme eläneet edellisiä elämiä ja jotkut meistä, ovat starseed ihmisiä, "valon ihmisiä", joiden edellisiä elämiä on ollut muuallakin kuin maapallolla.

Tämä korttipakka on selkeästi valon ihmisten pakka, sen tarkoitus on mielestäni nostaa lukijansa värähtelytasoa yhä korkeammalle ja uskon, että pakka kutsui minua juuri siitä syystä, että voisin "nousta" enemmän valoon päin. 

Tämä korttipakka sopii sinulle, mikäli koet olevasi starseed ihminen, mutta se sopii myös muille "valon ihmisille" ja esimerkiksi reiki-parantajalle, joka haluaa nostaa omaa värähtelytasoaan korkeammaksi ja saada universumin rakkaudellisen energian virtaamaan voimakkaammin. Tämä pakka ei välttämättä ole sinun pakkasi, jos koet starseed ajatuksen itsellesi täysin vieraaksi tai olet vasta alkutaipaleella henkisellä matkallasi. Itse en valitsisi tätä korttipakkaa aloittelijan pakaksi. 

The Starseed Oracle tuntuu tällä hetkellä hyvältä lisältä omaan korttivalikoimaani, mutta jää nähtäväksi koenko tulkintojen osalta lopulta kortteja omakseni.

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen postaus! Olisko mahdollista, että kerrot kristalleista? Eri kristallien käyttötarkoituksista ja säilytyksestä esimerkiksi. Ellei sinulta jo sellaista löydy😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi! Onpa kiva kuulla, että tykkäsit <3 tästä linkistä löydät tähän asti kirjoittamani kivi/kristallipostaukset (kirjoitan niitä myös tasaisin väliajoin lisää, aikeeni on kirjoittaa juuri esimerkiksi kristallien säilytyksestä ja lataamisesta)
      https://noidanpaivakirjat.blogspot.com/search/label/kivet%20ja%20kristallit?m=0

      Myös postaus kodin suojaamisesta ja puhdistamisesta sivuaa kristalleja
      https://noidanpaivakirjat.blogspot.com/2020/09/kodin-suojaaminen-ja-puhdistaminen.html?m=0

      ja usein muissakin postauksessa kristalleja vilahtaa, sillä itse rakastan erilaisia kiviä ja kristalleja :)

      p.s. Jos blogia lukee internet-näkymällä (sivun alalaidasta valittavissa), siinä on helpompi navigoida kuin mobiilinäkymässä, avainsanojen ja blogiarkiston kautta juuri itseä kiinnostaviin teksteihin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kysy, kommentoi, lähetä viesti!

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Chakrat

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot