Solmumagia: Tuhoava solmu

Tänään kirjoitan helposta solmumagian sovelluksesta, jota voit käyttää monessa tilanteessa. Taika toimii, jos sinulla on este tai ongelma, jonka haluat pois tieltäsi tai haluat tuhota jotain vanhaa elämässäsi uuden tieltä. Olen kirjoittanut aiemmin perinteisestä solmumagiasta, siitä voit lukea täältä

Tämä taika kannattaa tehdä uuden kuun aikaan, jolloin uudet asiat ja alut elämässäsi saavat parhaan kasvualustan (Lue kaikki loitsun ajoittamiseen liittyvät postaukset täältä).Taian voit tehdä kuitenkin myös vähenevän kuun aikaan, sillä haluat jostakin asiasta eroon. Taiantekoa helpottaa, mikäli rauhoitut tai meditoit ennen sen tekemistä.

Tarvikkeet:
-Naru tai köysi

Ota naru käsiisi ja visualisoi ongelmasi mahdollisimman tarkasti. Näe mielessäsi kaikki ongelman yksityiskohdat. 

Tunteista ongelmaa, kunnes tunnet vihan, itkun tms. ja anna niiden tulla. Sido sitten solmu naruusi, solmu edustaa nyt ongelmaasi ja siihen liittyviä tunteita. 

Jätä sitten naru rauhaan ja unohda se. Käy kävelyllä, kyvyssä tai tee muuta mistä sinulle tulee hyvä olo. Tee sitä, mikä sinusta tuntuu hyvältä unohtaaksesi taian. 

Kun tunteesi ovat tasapainottuneet ja rauhoittuneet palaa solmusi luokse ja avaa se. Näe kuinka ongelmasi katoaa ja hajoaa aivan kuin tomu, jonka tuuli on puhaltanut pois.
Jos pidit tästä postauksesta lue myös

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan