Tarot tiistai - Esittelyssä Tarot Illuminati pakka

Tänään ajattelin esitellä teille suosikki Tarot-pakkani Tarot Illuminatin. Tämä pakka on erittäin kaunis taiteeltaan ja sen hieman synkät vivahteet puhuttelevat minua. Tarot Illuminati ei ole pakka, joka kaunistelisi asioita. Useammin kuin kerran pakka on kertonut minulle asioita, joita en olisi välttämättä halunnut kuulla, mutta joiden tietäminen on välttämätöntä oman elämän eteenpäin menemisen kannalta.

Pakan ovat luoneet Kim Huggens ja Eric C. Dunne. Tarot Illuminatin nimi tulee Tarotin kyvystä paljastaa salattuja ja tiedostamattomia asioita. Pakan kortit ovat todella kauniit ja kortit sisältävät valtavasti symboliikkaa. Pakka on siis symboliikkansa puolesta varsin traditionaalinen, itse tosin pidän juuri tätä pakkaa voimakkaan symbolisminsa vuoksi yhtenä helpoimpana tulkita korttien silti olematta tylsiä. Jokaisen kortin merkitys on helposti assosioitavissa myös kortin tunnelmista. Korteissa erityisen merkityksellistä on se kuinka valoa ja varjoa on taiteessa käytetty hyödyksi. Samoin valon rooli korteissa on suuri, sillä juuri valohan meille paljastaa salattuja asioita - ne tulevat päivän valoon (tai kuun valoon).

Tarot Illuminatiin kuuluva ohjekirja on myös erinomainen. Sen lisäksi, että jokaisen kortin merkitykset avataan avainsanoin, korttien merkityksistä on persoonalliset ja kuvaavat tekstit. Kuitenkin juuri omat assosiaatiot tekevät korttien tulkinnasta mielenkiintoista.

Suosittelen tätä pakkaa juuri sinulle, mikäli haluat ottaa korttien viestin vastaan, kaunistelemattomana. Ja jos haluat pakan, jonka symboliikkaa voi tutkia miltei loputtomiin. Olen itse taiteilija ja uskon, että  korttien taide puhuttelee varmasti muitakin visuaalisia ihmisiä. Kuitenkin, mikäli haluat korttien lähestyvän asioita hieman hellemmin, tämä ei välttämättä ole pakkasi. Tällä pakalla, on ainakin minun käytössäni, ollut taipumusta olla varsin brutaalillakin tavalla rehellinen.


Lue kaikki Tarot-aiheiset postaukset täältä.

Kommentit

Luetuimmat postaukset tässä kuussa

Tarot tiistai - Kelttiläinen risti

Pahan onnen tai kirouksen puhdistaminen kananmunan avulla

Rahaloitsu

Kodin suojaaminen ja puhdistaminen

Kasvien kootut käyttötarkoitukset noidalle

Kuinka tehdä omat noitapurkit ja noitapullot

Hoodoo: Taika saamaan henkilö himokkaaksi sinua kohtaan